22.1.19

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!, ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας*

Ο κ. Μητσοτάκης, η κ.Γεννηματά, ο κ. Κουτσούμπας, κ. Μιχαλιολάκος, ο κ. Λεβέντης και ο κ. Καμμένος, εάν το θέλουν πραγματικά, μπορεί αύριο το πρωί Τετάρτη (23/1/2019) να παραιτηθούν και αυτοί και οι Βουλευτές τους (και οι αναπληρωματικοί Βουλευτές τους, να αρνηθούν να καλύψουν τις κενές Βουλευτικές θέσεις), οπότε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (γιατί ο κ. Θεοδωράκης έχει μείνει με 4 Βουλευτές και δεν λογίζεται ως Αρχηγός Κ.Ο).

Και χωρίς Αντιπολίτευση η Βουλή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ και έτσι πάμε αμέσως σε Εκλογές, οπότε η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ!!!. Εάν αύριο το πρωί οι παραπάνω Αρχηγοί, δεν κάνουν αυτή την κίνηση και αφήσουν να περάσει αυτή κατάπτυστη συμφωνία, τότε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, θα τους μαυρίσουμε!!! (προφανώς και τον κ. Τσίπρα!!!).
*Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής
(Ένας ταπεινός Έλληνας που
αγαπάει την Μακεδονία μας
μέχρι αυτοθυσίας)

Υ.Γ Αφού όλους τους Αρχηγούς των κομμάτων που είναι μέσα στη Βουλή στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές πρέπει ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ, εάν έχει ψηφιστεί από την Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και από μια τσόντα Βουλευτών, η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών (ενώ οι Αρχηγοί αυτοί, μπορούσαν να τη σταματήσουν και δεν το έκαναν), Ελληνίδες, Έλληνες να στραφούμε και να ψηφίσουμε μαζικά, ΜΙΚΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ που είναι έξω από τη Βουλή,να τα κάνουμε μεγάλα, για να σωθεί Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, γιατί ΕΛΛΑΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι αδέλφια δίδυμα!!!