8.12.18

Τσίπρα μην αποτολμήσεις…

Κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος,

μεγάλη σκάλα ανέβηκες και σε μεγάλη πόρτα μπήκες, ενώ το μέγεθος της αξίας σου είναι σχεδόν ένα μεγάλο τίποτα και της απαξίας σου ογκόλιθος.

Είσαι η χλεύη της Ιταλών, το πιόνι των Γερμανών, ο νεροκουβαλητής των Αμερικανών, το παράδειγμα προς αποφυγήν όλων των σοβαρών ηγετών του κόσμου.Είσαι ο ξεπουλητής του μόχθου των σημερινών Ελλήνων και της περιουσίας που συγκέντρωσε ο μόχθος των πατεράδων μας, (ακόμα των μνημείων πολιτισμού των προγόνων μας!), για να αγοράσεις εύνοια και καρέκλα. Αυτό που πάντα πράττουν οι ανάξιοι για να αναρριχηθούν και να γαντζωθούν σε ύψη που ποτέ δε θα έφταναν με τις δικές τους δυνάμεις.

Αποκόβεις τους Έλληνες από τις ιστορικο-πολιτισμικές, θρησκευτικές, γλωσσικές και αξιακές τους ρίζες, ενώ στηρίζεις τα χαϊβανόμυαλα ζιζάνια αναρχικών, μισελλήνων, αθέων και εθνομηδενιστών, λοάτκι και δε συμμαζεύεται.

Ψεύδεσαι ασύστολα χωρίς ερυθρίαση, χωρίς αιδώ και εμφανίζεις, σε κάθε θέμα χωρίς καμιά εξαίρεση, το μαύρο για άσπρο. Έτσι σκαρφάλωσες εκεί που είσαι τώρα, έρποντας στη λάσπη του αήθους.

“Ξεπατώνεις” με τους φόρους την ημιθανή μεσαία τάξη χάριν των πολυεθνικών και την πάμφτωχη ελληνική οικογένεια με το 13 (έως 24) % ΦΠΑ! Αφαιμάζοντας το οικονομικό αίμα τους, ανταλλάσσεις με ψήφους κάποια ψίχουλα ελεημοσύνης προς τα άνεργα παιδιά και εγγόνια τους. 

Όμως κανένας λαός δεν επιβιώνει με ελεημοσύνες. Για να ζήσει, να αυξηθεί και να δημιουργήσει έχει ανάγκη από την αξιοπρέπεια της εργασίας, από σταθερό και επαρκές για τις ανάγκες του εισόδημα, στέρεες και σύγχρονες δομές Παιδείας, πρόνοιας, Εθνικής άμυνας και ασφάλειας, στέγης.

Όλα αυτά τα αποδιέλυσες, όλα! Τη στιγμή που άλλα υποσχέθηκες για να ανέβεις τη «μεγάλη σκάλα» του Μαξίμου. Τα αποδιέλυσες, χωρίς καμία ελπίδα και προοπτική ποτέ να ανασυγκροτηθούν, αν ανδρείοι και δημιουργικοί Έλληνες δεν εγερθούν να τσακίσουν εσένα και το σύστημα που υπηρετείς. Το σύστημα της δαιμονικής παγκόσμιας “τάξης του χάους”, το οποίο θα φέρνει πάντα στην εξουσία το ομοίωμα σου.

Τώρα έχεις βάλει στόχο να περάσεις από τη Βουλή την κύρωση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπουλάει στους σκοπιανούς, στην ουσία στο γερμανικό και παγκόσμιο σιωνιστικό κεφάλαιο, την Ιστορία, την πολιτισμική ταυτότητα και το έδαφος της Μακεδονίας των Ελλήνων.

Έχω τη βεβαιότητα πως πάνω στα βράχια του Καϊμακτσαλάν θα τσακιστείς συ και η κυβέρνηση σου. Και η λίμνη των Πρεσπών θα είναι ο υγρός πολιτικός τάφος σου, ομού και του κόμματος σου.

Ωστόσο, πριν σε καλύψουν τα σκοτεινά νερά της Ιστορικής λήθης και του πολιτικού αφανισμού, μην αποτολμήσεις να διαπράξεις ένα ακόμη έγκλημα, το στυγερότερο από όλα, εναντίον των Ελλήνων και της πατρίδας τους. Γιατί εσύ πατρίδα και δη την Ελλάδα δεν έχεις, είναι ολοφάνερο.

Μην αποτολμήσεις να υπογράψεις το σύμφωνο του ΟΗΕ για την “ελεύθερη και ασφαλή…» μετανάστευση που προβλέπει (προς το παρόν) 45 εκατομμύρια μετανάστες, νομίμους κατοίκους της ελληνικής Επικράτειας. Μπορεί να συμβεί άμεσα, σε ένα-δύο χρόνια, επειδή βιάζονται ιδιαίτερα οι “αρχόντοι” του χάους να καταστρέψουν την Ελλάδα, εν συνεχεία την Ευρώπη και γενικά τον πολιτισμό των λευκών και την ίδια τη φυλή τους.

Ο Σαλβίνι είπε χαρακτηριστικά: “Δε θα υπογράψω την αυτοκτονία της Ιταλίας”! Βέβαια εσύ δεν είσαι Σαλβίνι. Είσαι Τσίπρας. Αναιδής, κυνικός, αήθης και αδίστακτος σε ό,τι αφορά την πατρίδα των Ελλήνων.

Όμως εγώ σου λέω μην αποτολμήσεις αυτή τη φορά να υπογράψεις την οριστική καταδίκη της Ελλάδος, το σχέδιο Κουντενχόβε-Καλλέργη που μεταμφιέστηκε σε παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ. Τόση η δύναμη των αρχόντων του χάους!

Και το επιχείρημα τους ότι δε θα είναι υποχρεωτική η τήρηση του συμφώνου από όσες χώρες το υπογράψουν δεν πείθει κανέναν. Παγίδα μέσα στην άλλη παγίδα για να λειτουργήσει ο μιθριδατισμός, το “λάου-λάου” όλα συνηθίζονται.

Η υπογραφή σου θα είναι η κατεβασιά που δεν τη χωράει το φράγμα της ανοχής των Ελλήνων. Θα σπάσει και θα τα κάνει όλα λίμπα. Κι εσένα και τους υπουργούς σου και το κόμμα σου και ολόκληρο το ελλαδικό σύστημα του “Νέου Χάους”.

Να μου το θυμάσαι…

Κι αν σου περάσει από το μυαλό να υπογράψεις, θέσε στον εαυτό σου, τούτα τα ερωτήματα: τα 45 εκ. των “Ελληνοαλλοδαπών” Αφρικής και Ασίας, ξέχωρα από την ταυτοτική-πολιτισμική και πληθυσμιακή κατάρρευση των Ελλήνων που θα επιφέρουν,

- πού και πώς θα βρουν στέγη; στις πόλεις, στ’ απόκρημνα βουνά, μέσα στη θάλασσα;
- πού και πώς θα βρουν επαρκή τροφή; 
– πού και πώς θα βρουν εργασία; θα φέρουν χρήματα να επενδύσουν εδώ; (!)
- πού και πώς θα βρουν επαρκείς νοσηλευτικές δομές;
- πού και πώς θα βρουν επαρκείς εκπαιδευτικές δομές; 
- πού και πώς θα βρεθούν επαρκείς Δικαιο-αποδοτικές και σωφρονιστικές δομές;
- σε ποια ύψη κόστους θα φθάσουν τα πρωτογενή και δευτερογενή αγαθά και οι υπηρεσίες, όταν η ζήτηση θα αφορά περίπου 45 εκ. επί πλέον “κατοίκους” που δεν είναι ενταγμένοι στις παραγωγικές διαδικασίες, ούτε μπορούν να ενταχθούν αφού αυτές είναι μικρής κλίμακας;
- πού θα φτάσει το ατομικό για κάθε Έλληνα κόστος για την ασφάλεια της οικογένειας του, του σπιτιού του, του μαγαζιού του, της αγροτικής ή κτηνοτροφικής του παραγωγής;
- πού θα φτάσει το κόστος ανά Έλληνα για να εξασφαλιστούν οι πάρα πάνω παροχές και επί πλέον να δημιουργηθούν κρατικές υπηρεσίες Ασφαλείας για όλους τους “πολίτες”, ώστε να αποφευχθούν κλοπές, βιασμοί, φόνοι, εξάπλωση ναρκωτικών, πορνείας κ.α. από τα επελαύνοντα στίφη ανθρώπων χωρίς Αρχές και Αξίες ή έστω χωρίς κάποιον υποφερτό ηθικό κώδικα;

Ακόμα και αν, βάσει του συμφώνου αυτού, νομιμοποιηθούν οριστικά, (ίσως και ελληνοποιηθούν!) τα 4 έως 5 εκ. αλλοδαπών που διαβιούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ακόμα και αυτό θα αφανίσει τους Έλληνες πληθυσμιακά αλλά και ταυτοτικά-πολιτισμικά, δηλαδή εθνικά.

Μοιάζει με φαιδρό ανέκδοτο όλη αυτή η ιστορία, αλλά επειδή δεν είναι ανέκδοτο, αλλά μία μεθοδικά προετοιμασμένη εφιαλτική πραγματικότητα...

Εσύ κύριε Τσίπρα θέσε τα ερωτήματα στον εαυτό σου μήπως και διακρίνεις το ζόφο που θα σε τυλίξει, αν παραμείνεις εδώ στην Ελλάδα. Απαντήσεις λογικές δεν έχουν, αλλά θέσε τα. Γιατί αν αναζητήσουν τα ερωτήματα, τις απαντήσεις και τις αιτιάσεις τους οι Έλληνες αφού υπογράψεις, θα είναι πολύ αργά για σένα…

Υ.Γ. Αυτό το σύμφωνο του ΟΗΕ, πάση δυνάμει και πάση θυσία, δεν πρέπει να ψηφιστεί από την Ελλάδα. 

Έκκληση προς όλους τους Έλληνες που αγαπούν αυτήν την πατρίδα να βγουν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων τους στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 9/12/2018, δηλώνοντας έτσι την αντίθεση τους στο σύμφωνο αυτό.

Αν μείνουμε στον καναπέ μας, ας είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά μας θα μείνουν χωρίς πατρίδα. Μειονότητα θα αποτελούν εντός της ελληνικής Επικράτειας μέχρι να αφανιστεί ολοκληρωτικά η ελληνική φυλή.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου


http://koukfamily.blogspot.com/