8.12.18

Σαλβίνι : Η Ευρώπη κατέστρεψε την Ελλάδα.Μετά τις ευρωεκλογές του Μαίου 2019 θα έχουμε μια νέα Ευρώπη


Συγκλονιστικός ο Ματέο Σαλβίνι, κατακεραυνώνει το Ευρωϊερατείο και για άλλη μια φορά υποστηρίζει την Ελλάδα. Στην ουσία, ο μεγάλος Ιταλός και Ευρωπαίος ηγέτης ξεκαθαρίζει ότι η Ευρώπη κατέστρεψε την Ελλάδα και έφθασε πλέον η ώρα για την αλλαγή, έφθασε η ώρα για την Ευρώπη των Εθνών.  

«Ρωτήστε τους Έλληνες, όπως τους Γάλλους αυτές τις μέρες (σ.σ ‘’κίτρινα γιλέκα’’), ή τους Ιταλούς και τους Ισπανούς ανέργους σε τι μετατράπηκε το ευρωπαϊκό όνειρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ματέο Σαλβίνι σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA. 

Στόχος μας, υποστήριξε, είναι η αλλαγή «από τα μέσα» η αποκατάσταση του αίματος στις φλέβες μιας Ευρώπης που έχει γίνει σκληρωτική, την οποία επί δεκαετίες έχουν διαχειριστεί οι ίδιοι κομματικοί σχηματισμοί και τα ίδια πρόσωπα.

Όπως υποστήριξε ο Σαλβίνι, «στόχος μας είναι να εισέλθουμε σε αυτά τα θεσμικά όργανα για να δώσουμε νέα ζωή σε ένα όνειρο, το "Ευρωπαϊκό πρότζεκτ".

Με τις δηλώσεις του αυτές, ο Ματέο Σαλβίνι υπονοεί ότι, στοχεύει σε πλήρη ανατροπή των συσχετισμών στο Ευρωκοινοβούλιο ύστερα από της ευρωεκλογές του Μαίου 2019, η οποία θα οδηγήσει σε ανατροπή των σημερινών δεδομένων της ΕΕ και της ευρωζώνης. 

Για τον ίδιο σκοπό, υπάρχει και η υποστήριξη του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος συγκρούεται με τους εκπρόσωπους της παγκόσμιας Νέας Τάξης που σε πολιτικό επίπεδο εκπροσωπούν η Αγκέλα Μέρκελ, ο Μακρόν στην Γαλλία και οι Κλίντον – Ομπάμα στις ΗΠΑ. 

Μέσα σε αυτό το σκηνικό των πολύ πιθανών ανατροπών, μπορούμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα, στο μεγαλύτερο και απόλυτο θύμα της Νέας Τάξης και των Γερμανών, να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο άυριο για την πατρίδα μας. Και για τον σκοπό αυτό, οφείλουμε να συσπειρωθούμε και να οργανωθούμε κατάλληλα. 


Πηγή: https://odosdrachmis.gr/
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ