21.12.18

Στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Μια απάντηση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ 

Η Νέα Δημοκρατία μετά από πολύ καιρό και βλέποντας έναν ολόκληρο λαό να αντιδρά “θυμήθηκε” με αρκετή καθυστέρηση βεβαίως ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία και έδωσε εντολή στους βουλευτές και τα στελέχη της να επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μη θέτουν ζήτημα… ονόματος, παρά μόνον εθνικότητος και γλώσσας, ενώ είναι δεδομένο ότι ο όρος “Μακεδονία” στο όνομα των Σκοπίων τους δίδει και εθνικότητα και γλώσσα!


Μάλιστα, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε από το βήμα του συνεδρίου της Ν.Δ.: “Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε στην επόμενη βουλή, ούτε ποτέ”. Μα δεν χρειάζεται να την κυρώσει εάν την έχει ήδη κυρώσει η παρούσα βουλή… Δεν μπορούσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. να πει πολύ απλά ότι ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ;

Στην Χρυσή Αυγή επιτέθηκαν πολλοί “επιφανείς ομιλητές” στο Συνέδριο της Ν.Δ. και την κατηγόρησαν για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοι; Αυτοί που ψήφισαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο του 2015.

Αυτά στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα γιατί στην Θεσσαλονίκη σε μία αποτυχημένη συγκέντρωση που είχε τίτλο: «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό», ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα εξής: «Η Θεσσαλονίκη δίνει σήμερα απάντηση, στο σκοτάδι, στο μίσος, στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία. Η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία, η Ελλάδα δε θα γυρίσει πίσω, δε θα επιτρέψουμε στους απατεώνες της πολιτικής που λεηλάτησαν τη πατρίδα μας και την έριξαν στα βράχια της χρεοκοπίας, να ντύνονται σήμερα με χλαμύδες και περικεφαλαίες και να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι χέρι με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Δε θα επιτρέψουμε άλλο στους κληρονόμους, στους πολιτικούς γόνους και στους χορηγούμενους της Ζίμενς και της Νοβάρτις, να παριστάνουν του υπερπατριώτες και να αποκαλούν την Αριστερά, τη δημοκρατική παράταξη των μεγάλων αγώνων, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες προδότες και μειοδότες».

Στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και να μην το θέλουν οι “νταβατζήδες” του συστήματος, όσο και να μας αποκλείουν τα ΜΜΕ των ολιγαρχών. Όσο για την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε Siemens και Novartis ας τους αναζητήσει στους ανθρώπους από το βαθύ ΠΑΣΟΚ που σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο όμως στην Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησα με την παρακάτω δήλωσή μου στην ιστοσελίδα μας, στις 15 Δεκεμβρίου 2018: “6 ολόκληρους μήνες χρειάστηκε η Νέα Δημοκρατία για να αντιληφθεί ότι η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί προδοσία. Μήπως το κατάλαβε μετά τα συλλαλητήρια και τον ξεσηκωμό ενός ολόκληρου Λαού για την Μακεδονία μας; Το πιστεύει στα αλήθεια ή πρόκειται για έναν ακόμη πολιτικάντικο σαλτιμπαγκισμό; Γιατί αλήθεια μιλούν μόνο για εθνότητα και γλώσσα και δεν λένε λέξη για την ονομασία; Και αν η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία, τότε η σύνθετη ονομασία τι είναι; 

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα είπε στην Θεσσαλονίκη περί προδοτών λησμονεί φαίνεται ότι η παράταξη στην οποία ανήκει, η κομμουνιστική παράταξη, αγωνιζόταν και μάλιστα ένοπλα για "ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη". Αυτό δεν ήταν προδοσία; Ας μην μιλά λοιπόν για τους Χρυσαυγίτες που αποδεδειγμένα είναι ασυμβίβαστοι πατριώτες, ενώ αυτός ανήκει σε έναν χώρο με βεβαρυμμένο από εθνοπροδοσίες παρελθόν.”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή




Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής