31.10.18

Μαφιόζικη επίθεση στον Πειραιά: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του θύματος


Σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται το θύμα της χθεσινοβραδινής μαφιόζικης επίθεσης στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Το όνομα του θύματος, πολύ γνωστός άνθρωπος της νύχτας, είχε εμπλακεί, χωρίς όμως, να αποδειχτεί κάτι,στον κύκλο που άνοιξε πριν από λίγους μήνες με ανθρώπους της νύχτας.

  Σε βάρος του 37χρονου θύματος της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Πειραιά, σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων. Ο 37χρονος κατείχε παράνομα πιστόλι, το οποίο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, πλησίασαν το θύμα, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά, και άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.  Το θύμα της επίθεσης δέχτηκε μία σφαίρα στο πόδι και στο χέρι.
Λίγη ώρα αργότερα άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν στον Πειραιά καμένο ένα λευκό βαν, μέσα στο οποίο εντόπισαν κι ένα Καλάσνικοφ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν στην επίθεση οι δράστες είχε κλαπεί πριν από 5 μέρες από την περιοχή των Αμπελοκήπων.

cnn.gr