4.8.18

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Το Αστυνομικό δελτίο


Συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-08-2018) στην περιοχή της Σταυρούπολης, 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, δεν υπάκουσε σε σχετικά σήματα αστυνομικού ελέγχου και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια και μετά από εκτροπή της πορείας του δικύκλου προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει πεζός. 

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μπουκάλι που περιείχε μεθαδόνη και μικροδέμα με τριμμένα ναρκωτικά δισκία. Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, προέκυψε ότι στις 25-07-2018 στην περιοχή της Πολίχνης, ο συλληφθείς μαζί με έτερο συνεργό επιβαίνοντας στο ανωτέρω δίκυκλο αφαίρεσαν την τσάντα γυναίκας που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 και κινητό τηλέφωνο.



 Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., απογευματινές ώρες της 03-08-2018, 20χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για τα αδικήματα της απείθειας και της αντίστασης. 
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς επιβαίνοντας σε ποδήλατο στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή πλατείας Αγίου Γεωργίου), στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και στην κατοχή του βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (40,2) γραμμαρίων το οποίο και κατασχέθηκε.
 Επιπλέον σημειώνεται ότι ο 20χρονος προέβαλε αντίσταση κατά την ακινητοποίησή του. 
________________________________

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. πρώτες πρωινές ώρες της 04-08-2018 στο κέντρο της πόλης, 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους (19,9) γραμμαρίων. 
________________________________

 Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών για παράβαση Νομοθεσίας που αφορά σε παράνομη διακίνηση μεταναστών. 
________________________________

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (03-08-2018) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε (117) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.