31.8.18

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αλλοδαποί απαγωγείς 26χρονης - στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ - Ζητούσαν λύτρα 2.500 ευρώ



Συνελήφθησαν δύο άτομα, τα οποία κρατούσαν κλειδωμένη σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης νεαρή αλλοδαπή
Οι συλληφθέντες απαιτούσαν την καταβολή χρηματικού ποσού από την παθούσα προκειμένου να την αφήσουν ελεύθερη
Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους


Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών οδήγησε στον εντοπισμό και την απελευθέρωση νεαρή αλλοδαπής που κρατούταν παρά τη θέλησή της κλειδωμένη σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης και την συνακόλουθη σύλληψη των δραστών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (30-08-2018) 26χρονη αλλοδαπή εντοπίσθηκε σε μπαλκόνι κλειδωμένου διαμερίσματος στην ανωτέρω περιοχή να καλεί σε βοήθεια και προστρέξαντες αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος κατάφεραν να την απελευθερώσουν.

Παράλληλα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση εντόπισαν και συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 17 και 26 ετών, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε, από κοινού με 32χρονο συνεργό τους κατακρατούσαν την 26χρονη στο εν λόγω διαμέρισμα, απαιτώντας να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ, προκειμένου να την αφήσουν ελεύθερη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 26χρονη εισήλθε παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο τις προηγούμενες ημέρες, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό.