7.6.18

Τουρκία: Εντολή στους κομάντος για ετοιμότητα στο Αιγαίο

Αξιότιμε (!) κ. Ερντογάν

εκτός από όλα τα άλλα είσαι και βλάξ! Μόνο ένας βλάκας θα ισχυριζόταν ότι "ανέβηκε το βιοτικό επίπεδο των τούρκων επειδή αγόρασαν  φέτος περισσότερα...ψυγεία από πέρσι" !!!

Juan

Το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας έδωσε εντολή στους κομάντος του να είναι σε πλήρη ετοιμότητα στο Αιγαίο, ώστε να εμποδιστεί τυχόν ενέργεια ...προβοκάτσιας από πλευράς Ελλάδας.

Η πληροφορία μεταδίδεται από το επίσημο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού, το οποίο αναφέρει πως μία τουρκική φρεγάτα και μία τορπιλάκατος κάνουν περιπολίες στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια όλου του 24ωρου.
Στο ίδιο πλαίσιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδιας πηγής, οι δραστηριότητες έρευνας και επιτήρησης στην «μπλε πατρίδα», όπως αποκαλείται η θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, συνεχίζονται αδιάκοπα.
Τέλος, πάνω από την περιοχή γίνονται έλεγχοι και από μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη, τελειωμένη

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΤουρκίαςΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «χρεοκοπημένη» και «τελειωμένη».
«Η γείτονάς μας (Ελλάδα) έχει χρεοκοπήσει, έχει τελειώσει και παρόλα αυτά οι (διεθνείς οίκοι αξιολόγησης) την αναβάθμισαν. Οι Έλληνες έχουν βυθιστεί, καταρρεύσει, θα μπορέσετε να τους σώσετε αναβαθμίζοντάς τους; Δείτε τους δρόμους τους και σε πόσο κακή κατάσταση είναι τώρα», είπε ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.
Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του οικονομικού επιμελητηρίου στην Άγκυρα.
Στον αντίποδα, αναφερόμενος στην οικονομία της χώρας του, ο Ερντογάν υπογράμμισε πως κανείς επενδυτής δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή της Τουρκίας. «Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μετανιώσει που επένδυσε στην Τουρκία και ούτε θα το μετανιώσει», είπε χαρακτηριστικά.
cnn