8.6.18

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη


Ενα βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι το απόγευμα της Πέμπτης, στο κτίριο όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο του ΣΚΑΪ αποτυπώνεται καρέ – καρέ η καταδρομική επίθεση των κουκουλοφόρων οι οποίοι φτάνουν οργανωμένα και ανενόχλητοι έξω από το γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη στην οδό Γεναδίου στην Αθήνα. Μάλιστα ένας από αυτούς φαίνεται να κρατά και έναν πυροσβεστήρα, τον οποίο χρησιμοποίησε λίγο αργότερα.

Περίπου 5-6 από τους κουκουλοφόρους ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο, όπου προξένησαν φθορές στην πόρτα του Οικοδομικού Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας, τα γραφεία του οποίου βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη. Στη πέταξαν «τρικάκια» με συνθήματα αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα και έγραψαν με σπρέι στον τοίχο τη λέξη «αλληλεγγύη».
Τότε ακούστηκε ο πυροβολισμός από τον δρόμο, όπου βρισκόταν ο αστυνομικός συνοδός του κ. Βαρβιτσιώτη στο αυτοκίνητο του και τον περίμενε να κατέβει, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.
kathimerini