11.6.18

Ντ. Μπαχτσελί: «Να μην ξεχνάνε οι Έλληνες τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό του Αιγαίου» (video)



 «Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου να γνωρίζει τα όριά της και να μην ξεχνάνε τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας. Δόξα τω θεώ ζει η θέληση η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο τις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους».
Ντ. Μπαχτσελί

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

 Δεν ξεχνάμε, δυστυχώς για εσάς, το τι πέρασαν οι παππούδες μας στο βυθό της θάλασσας, όπως έχετε το θράσος να λέτε.
Η μνήμη μας αυτή, φτάνει για να σας ανταποδώσουμε όχι τα ίσα αλλά τα πολλαπλάσια. 
 Θα έλθει η ώρα και οι διεθνείς συγκυρίες για να σας ισοπεδώσουμε  και να σας σβήσουμε από το χάρτη, γιατί η  παρουσία σας και μόνο σε ξένα εδάφη που 'έχετε καταλάβει με τη βία και το αίμα και τα οποία ονομάζετε "Τουρκία", είναι παράνομη.

 Η Θρησκεία μας, θρησκεία της αγάπης και της συγνώμης, δεν θα μπορέσει να αναστείλει το μίσος αιώνων που μόνοι σας  έχετε καλλιεργήσει στις ψυχές μας και το οποίο αντί να φροντίζετε να απαλύνετε, αντιθέτως φροντίζετε να αυξάνετε.
 Το καλάμι που έχετε καβαλήσει και παριστάνετε το "μεγάλο κράτος" θα το ... υποστείτε χάρη στην βλακώδη, υποκριτική, απάνθρωπη και προκλητική συμπεριφορά σας στο διεθνή χώρο.
 Πλησιάζει η ώρα , όσοι από εσάς επιζήσουν, να καταφύγουν στη Μογγολία, από όπου μας κουβαληθήκατε αιμοσταγείς, πειναλέοι και απολίτιστοι, τα δε μέχρι σήμερα εδάφη που τόσα χρόνια 'έχετε καταπατήσει, θα επιστραφούν στους πραγματικούς ιδιοκτήτες τους, στους Έλληνες, στους Κούρδους, στους Αρμένιους κ.ά.
 Αυτά, προς το παρόν σαν απάντησή μας στις ηλιθιότητες των άξεστων ηγετών σας.
 Efenpress