8.6.18

Άγρια καταδίωξη στο Κερατσίνι

Άγρια καταδίωξη για τη σύλληψη τριών... Ρομά που ήταν μέσα σε ένα ύποπτο βαν πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece αστυνομικοί εντόπισαν στο ύψος του νεκροταφείου του Σχιστού να κινείται ύποπτα ένα βανάκι το οποίο δεν είχε καν πινακίδες.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει για να γίνει έλεγχος, εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς, ενώ το βανάκι έβαλε σε κίνδυνο και δεκάδες διερχόμενους οδηγούς.
Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να πυροβολήσουν στον αέρα, αλλά και στα λάστιχα του αυτοκινήτου για να σταματήσουν την τρελή του πορεία και στο ύψος των Ναυπηγείων το βαν ανετράπη.
Από τους τρεις επιβαίνοντες Ρομά οι δύο βγήκαν από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν τρέχοντας, ενώ ο οδηγός του συνελήφθη. Γίνεται έρευνα για το εάν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι σεσημασμένος και αν εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους άλλους δύο Ρομά που τράπηκαν σε φυγή.
cnn.gr