11.6.18

Τεράστια επιτυχία του Ν.Τραμπ: Ολο το παλιό σύστημα τον πολεμά και αυτός είναι ο δημοφιλέστερος πρόεδρος της 50ετίας!


Σαρώνει στις έρευνες της αμερικανικής κοινής γνώμης ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με την δημοφιλία του να έχει εκτοξευθεί στο υψηλότερο σημείο που είχε φτάσει μεταξύ των πλέον δημοφιλών Αμερικανών προέδρων εδώ κι μισό αιώνα!

Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης,το 45% των Αμερικανών βλέπει με θετικό μάτι τον δισεκατομμυριούχο Τραμπ την ώρα που το 90% των αμερικανικών ΜΜΕ διάκειται αρνητικά γι΄αυτόν.
Την ίδια περίοδο,όπως επισημαίνει η δημοσκόπηση του αμερικανικού δικτύου «Fox Newς»,η δημοτικότητα του Μπαράκ Ομπάμα βρισκόταν στο 44% όπως και του Ρόναλντ Ρήγκαν.
Άλλη δημοσκόπηση, που δημοσιεύει το ινστιτούτο «Rasmussen» δείχνει τον Τραμπ ακόμα πιο δημοφιλή στα μάτια των Αμερικανών.Το 47% πίνει... νερό στο όνομά του.
Αν σκεφθεί κανείς ότι αποτελεί το «κόκκινο πανί» των ηγετών της συνόδου κορυφής των G7 αλλά και της πλειοψηφίας των αμερικανικών ΜΜΕ  το ότι είναι πιο δημοφιλής καταδεικνύει ότι οι Αμερικανοί επιβραβεύουν τις κινήσεις του.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του αμερικανικού δικτύου «Fox Νews,οι «κορώνες» που εκτοξεύει κατά πάντων κατηγορώντας και τα ΜΜΕ για «fake news» (ψεύτικες ειδήσεις),φαίνεται ότι πιάνουν...τόπο αφού με την στρατηγική αυτή ενισχύεται η δημοτικότητά του. Επίσης,η Μελάνια είναι το μεγάλο όπλο στη φαρέτρα του Τραμπ.
Αυτή που εξάπτει το ενδιαφέρον των Αμερικανών με την πολυήμερη εξαφάνισή της από την δημόσια σκηνή αφού υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στους νεφρούς.
 pronews