3.4.18

Λευτέρης Πανταζής: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του – Απείλησαν τις οικιακές βοηθούς

Ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 31 Μαρτίου, σε σπίτι στη Βουλιαγμένη εισβάλ
λουν δυο άγνωστοι κουκουλοφόροι. Το σπίτι ανήκει σε γνωστό τραγουδιστή. Και αυτός είναι ο Λευτέρης Πανταζής.
Η είδηση πως ο γνωστός τραγουδιστής ήταν θύμα ληστείας ήρθε στο φως σήμερα, Τρίτη (03.04.2018). Όλα έγιναν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, μόλις λίγα 24ωρα πριν από την αιματηρή απόπειρα ληστείας στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, στην Κηφισιά.
Οι ληστές μπήκαν, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα του ισογείου.Λευτέρης Πανταζής

Απουσίαζε ο Λευτέρης Πανταζής

Όπως έγινε γνωστό, ο Λευτέρης Πανταζής απουσίαζε από το σπίτι του τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Δεν ήταν εκεί κανείς από την οικογένειά του. Μόνο δυο Ρωσίδες που εργάζονται ως οικιακοί βοηθοί. Εκείνες ήρθαν αντιμέτωπες με τους δυο ληστές.
Οι δράστες ήταν δυο. Φορούσαν κουκούλες, μάσκες full face και γάντια. Ήταν οπλισμένοι με πιστόλι. Με το οποίο δεν δίστασαν να απειλήσουν τις δυο γυναίκες. Κατάφεραν και απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 1.000 ευρώ, κοσμήματα και την πανάκριβη συλλογή ρολογιών του γνωστού καλλιτέχνη.

Το modus operandi «δείχνει» Κηφισιά

Το γεγονός πως οι δυο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή οδηγεί την αστυνομία να εξετάσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους αδίστακτους ληστές που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (02.04.2018) στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά.
Η αστυνομία εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα. Οι αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα αυτό γιατί και στις δυο περιπτώσεις:
α) οι δράστες ήταν οπλισμένοι με πιστόλι
β) φορούσαν κουκούλες, μάσκες full face και γάντια
γ) η ληστεία έγινε ξημερώματα

Αγωνία για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας: «Ο ασθενής Σ.Α βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», σε  σταθερή κατάσταση και χωρίς να παρουσιάζει επιδείνωση. Ευρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής και καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ κρίσιμη».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
newsit