26.4.18

ΟΗΕ: Το Ισλαμικό Κράτος θα στείλει εκατομμύρια Αφρικανούς πρόσφυγες για να φέρει χάος στην Ευρώπη

Πως μπορεί το ισλαμικό κράτος και τα όμοιά του (τουρκία), να στέλνουν "πρόσφυγες" κ.λ.π. στην Ευρώπη και δεν μπορεί η Ευρώπη να τους στείλει πίσω; Τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των Ευρωπαίων δεν μετρούν και μετρούν των παρασιτικά διαβιούντων εισβολέων ισλαμιστών  προσφύγων, δήθεν προσφύγων, μεταναστών λαθρομεταναστών κ.λ.π.; Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι πρόσφυγες ή όχι. να πάνε να ζητήσουν άσυλο στα ομόθρησκά τους κράτη. Δεν έχουν θέση στην Ευρώπη και θα πρέπει να αρχίσουν επιτέλους οι μαζικές απελάσεις στη β. Αφρική ή όπου αλλού βολεύει.
Αυτοί οι πνευματικά καθυστερημένοι που παπαγαλίζουν τα περι "ρατσισμού και ξενοφοβίας" να πάνε να ζήσουν  σε ισλαμικές χώρες και μετά να μας πουν πως πέρασαν... Η κομματική ηλιθιότητά τους έχει καταντήσει παροιμιώδης ! Juan
Ο αξιωματούχος του ΟΗΕΝτέιβιντ Μπίσλεϊ, απήθυνε σοβαρή προειδοποίηση ότι οι τζιχαντιστές και οι οπλαρχηγοί της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που διαφεύγουν από τη Μέση Ανατολή με προορισμό την Αφρική, σχεδιάζουν να προκαλέσουν ένα μεγάλο προσφυγικό κύμα Αφρικανών προς την ήπειρό μας, με στόχο να στείλουν στην Ευρώπη ανάμεσα στους πρόσφυγες και πολλούς τζιχαντιστές.
Οι εξτρεμιστές που διακρίθηκαν στις μάχες της Μέσης Ανατολής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους ομοϊδεάτες τους στη ζώνη του Σαχέλ στην υποσαχάρια Αφρική, προειδοποίησε ο Ντέιβιντ Μπίσλεϊ, ο οποίος πριν αναλάβει επικεφαλής του Παγκόσμιου Διατροφικού Προγράμματος (WFP) του ΟΗΕ είχε χρηματίσει και κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας με τους ρεπουμπλικανούς.
Όπως είπε, οι τρομοκρατικές οργανώσεις θα προκαλέσουν κρίση τροφίμων, δηλαδή πείνα, για να αναγκάσουν εκατομμύρια Αφρικανούς να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Σχεδιάζουν, όπως τόνισε, ένα προσφυγικό κύμα πολλές φορές πολυπληθέστερο από εκείνο του 2015 που χύθηκε στην Ευρώπη από την εμπόλεμη Συρία.
«Το σχόλιό μου στους Ευρωπαίους είναι ότι εάν νομίζετε ότι είχατε [προσφυγικό] πρόβλημα από ένα έθνος 20 εκατομμυρίων ανθρώπων όπως η Συρία (…), περιμένετε [να δείτε] μέχρι η περιοχή του Σαχέλ με 500 εκατομμύρια ανθρώπους αποσταθεροποιηθεί ακόμα περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.
«Εκεί είναι που η ευρωπαϊκή κοινότητα και η διεθνής κοινότητα πρέπει να αφυπνιστούν», υπογράμμισε μιλώντας στον Guardian.
Ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές που φεύγουν από τη Συρία αρχίζουν να συνεργάζονται με τη Μπόκο Χαράμ και την Αλ Κάιντα και θα συνεχίσουν να αποσταθεροποιούν την υποσαχάρια Αφρική με την ελπίδα να δημιουργήσουν νέο προσφυγικό κύμα προς την Ευρώπη, μέσω του οποίου θα διεισδύσουν και αυτοί και θα προκαλέσουν χάους.
Η ζώνη του Σαχέλ ξεκινά από τις ακτές του Ατλαντικού στη δυτική Αφρική και φτάνει μέχρι την Ερυθρά Θάλασσα. Έχει μήκος 5.400 χιλιόμετρα και φάρδος 1000 χιλιόμετρα.
Στη ζώνη του Σαχέλ περιλαμβάνονται η Σενεγάλη, η νότια παραμεθόριος της Μαυριτανίας, το κεντρικό Μάλι, η βόρεια Μπουρκίνα Φάσο, η νότια παραμεθόριος της Αλγερίας, ο Νίγηρας, τα βόρεια της Νιγηρίας, το κεντρικό Τσαντ, το κεντρικό και νότιο Σουδάν, η βόρεια παραμεθόριος του Νότιου Σουδάν, η Ερυθραία, το Καμερούν, η Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία και η βόρεια παραμεθόριος της Αιθιοπίας, όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη που ακολουθεί:
Στο παρελθόν ο Ντέιβιντ Μπίσλεϊ είχε υποστηρίξει ότι ένα περιεκτικό σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης θα μπορούσε να ήταν το κλειδί για μακροχρόνια σταθερότητα και εξασφάλιση από το ξέσπασμα ενός μεγάλου λιμού σε αυτή την περιοχή.
Όπως έχει πει, το Παγκόσμιο Διατροφικό Πρόγραμμα (WFP) του ΟΗΕ βλέπει τα τρόφιμα ως «όπλο ειρήνης, ως όπλο συμφιλίωσης, ως όπλο βιώσιμης ανάπτυξης.
tribune.gr