7.3.18

Τραγούδια από την κόλαση: Η 17χρονη από τα φυλακισμένα παιδιά Τέρπιν ανέβαζε κρυφά βίντεο στο Youtube


Ντοκουμέντα από το δωμάτιο που ζούσε η 17χρονη από τα 13 φυλακισμένα αδέρφια της οικογένειας Τέρπιν - Δείτε τη να τραγουδάει ζητώντας την απελευθέρωσή της
Ο 57χρονος Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν (Turpin) και η 49χρονη Λουίζ Άννα Τέρπιν, συνελήφθησαν στις 14 Ιανουαρίου και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν 9 κατηγορίες περί βασανισμού και 10 κατηγορίες περί έκθεσης παιδιών σε κίνδυνο.
Η 17χρονη κόρη της οικογένειας, κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι της φρίκης στο Πέρις, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 115 χιλιομέτρων ανατολικά του Λος Άντζελες και τηλεφώνησε στην αστυνομία, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του σερίφη της κομητεία του Ριβερσάιντ. Αμέσως, το θέμα μεταδόθηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ και έγινε μία από τις πρώτες ειδήσεις παγκοσμίως.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, κάποια από τα 13 παιδιά του ζευγαριού, ηλικιών από 2 έως 29 ετών, βρέθηκαν "αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους, μέσα στο σκοτάδι και σε συνθήκες δυσοσμίας".
Η 17χρονη δημοσίευε βίντεο μέσα από το δωμάτιό της στο YouTube, σε λογαριασμό που είχε ανοίξει. Στα περισσότερα πλάνα, η έφηβη τραγουδούσε δικά της κομμάτια κοιτάζοντας την κάμερα. Σε ορισμένα πλάνα εμφανίζονται και τα δύο μικρά σκυλιά της οικογένειας, τα οποία σύμφωνα με τις Αρχές, έχαιραν καλύτερης συμπεριφοράς από τα παιδιά της οικογένειας Τέρπιν τα οποία διασώθηκαν όντας υποσιτισμένα.
Στα κομμάτια της η έφηβη, προσπαθούσε μέσα από τους στίχους να περάσει τα μηνύματά της προς τα έξω:
Ο Ντέιβιντ και η Λουίζ Τέρπιν ανανέωσαν τους όρκους του γάμου τους τουλάχιστον 3 φορές, το 2011, το 2013 και το 2015, σε ένα εκκλησάκι με διακόσμηση εμπνευσμένη από τον Έλβις Πρίσλεϊ στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με τον λογαριασμό του ναού στο YouTube. Σε ένα βίντεο διακρίνεται το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους παρουσία ενός σωσία του Έλβις.
Η στιγμή της απελευθέρωσης των παιδιών:
Σε ένα άλλο βίντεο απεικονίζονταν 10 κορίτσια, ντυμένα με μωβ φορέματα, να διασχίζουν τον διάδρομο της εκκλησίας ενώ ακολουθεί η Λουίζ που κατευθύνεται προς τον Ντέιβιντ, ο οποίος την περιμένει με ανυπομονησία έχοντας στο πλευρό του δύο αγοράκια που φορούν κοστούμι.
Ένα τρίτο αγοράκι, ντυμένο επίσης με κοστούμι, εμφανίζεται λίγο μετά στο βίντεο, ενώ χορεύει μαζί με τον σωσία του Έλβις και την οικογένεια. Στον λογαριασμό του ζευγαριού στο Facebook είχαν άλλωστε αναρτηθεί φωτογραφίες όπου εικονίζονται οι δύο τους στο ίδιο εκκλησάκι, ντυμένοι γαμπρός και νύφη, ενώ τους περιστοιχίζουν τα 13 τους παιδιά.
news247