4.2.18

Η Βαλένθια επιστρέφει στο προσκήνιο


Η Βαλένθια πάει στη Μαδρίτη να παίξει με την δεύτερη Ατλέτικο. Η "χρυσή" ευκαιρία για να αποδείξουν οι "νυχτερίδες" πως οι μέρες του ένδοξου παρελθόντος μπορούν να ξαναέρθουν!

Την ώρα που στην Ελλάδα θα σβήνουν τα φώτα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, στη Μαδρίτη, στο "Wanda Metropolitano" η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδέχεται μια ιστορική ομάδα που μετά από χρόνια "ταλαιπωρίας" επανέρχεται στο υψηλό επίπεδο. Μια ομάδα που έχει την ευκαιρία να επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο. Την ιστορική Βαλένθια.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης λοιπόν υποδέχεται τη Βαλένθια. Για την Ατλέτικο έχουν γραφτεί πολλά τα τελευταια χρόνια και πιθανότατα θα γραφτούν και στο προσεχές μέλλον. Το θέμα τώρα, καλώς ή κακώς, είναι η Βαλένθια. Ποιος δε θυμάται την ομαδάρα του Κούπερ και του Μπενίτεθ στις αρχές των 00s. Μεντιέτα, Τζον Κάριου, Αγιάλα, Κίλι Γκονζάλες, Κλαούντιο Λόπες, Ρούμπεν Μπαράχα. Τότε οι "νυχτερίδες" μπήκαν για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Και στη συνέχεια με τους Βίγια, Σίλβα, Μάτα κλπ επιβεβαίωναν ότι πρόκειται για μια σταθερή δύναμη της χώρας.
Μετά άρχισε η φθορά...

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.