20.2.18

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι στην Ευρώπη!


Ένα είναι σίγουρο. Όταν η Τσέλσι συναντάει την Μπαρτσελόνα στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε δε μιλάμε για δυο απλά ματς. Μιλάμε για τον ορισμό του μεγάλο ποδοσφαιρικού ντέρμπι! Με ματσάρες, με μουρμούρες για διαιτησίες, με σασπένς!

Ειναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της ευρωπαϊκής σκηνής. Από το 2005 και μετά, οταν δηλαδή ο Ζοζέ Μουρίνο έβαλε στον ευρωπαϊκό "χάρτη"  και πάλι την Τσέλσι, αναμετρήθηκαν 10 φορές! Τώρα ήρθε η ώρα να ξανασυνταθούν στο "Στάμφορντ Μπριτζ"!
Ας μην ασχοληθούμε κατευθείαν με το αποψινό ματς. Τσέλσι και Μπαρτσελόνα μας έχουν χαρίσει μυθικές στιγμές τα προηγούμενα χρόνια με τις "κόντρες" τους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το αλατοπίπερο του συγκεκριμένου ζευγαριού πάντως, είναι δίχως αμφιβολία οι διαιτητικές αποφάσεις που πάντα είναι στο επίκεντρο!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.