25.2.18

Μπ. Γιλντιρίμ: «Το τουρκικό Ναυτικό θα πνίξει τα γατάκια στο Αιγαίο»! (φωτό, βίντεο)


Μετά από τις απειλές του «υπουργού Οικονομίας και Ενέργειας» του ψευδοκράτους, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, προχώρησε σε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδος και τις Κύπρου στον απόηχο των δηλώσεων για τα «γατάκια» (έτσι παρομοίασε τις Ενοπλες Δυνάμεις ο ΑΝΥΕΘΑ) που «βγάζουν νύχια» του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα.
Αναλυτικότερα -σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ- μιλώντας στη διάρκεια των εγκαινίων υποβρυχίου τρίτης γενιάς στον Μαρμαρά ο Γιλντιρίμ επισήμανε:
«Τη στιγμή που η Τουρκία καταπολεμά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό την τρομοκρατία, κάποιοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τις περιστάσεις και να δημιουργήσουν παγίδες σε Αιγαίο και Μεσόγειο»
«Το ξεκαθαρίζω. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, η Τουρκία με το Ναυτικό της, κάτω από κάθε είδους συνθήκες, έχει τη δυνατότητα να εξουδετερώσει οποιαδήποτε απειλή. Κανείς να μην έχει λανθασμένους υπολογισμούς».
Σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα Star,  η δήλωση Yildirim ήταν μια ξεκάθαρη προειδοποίηση με παραλήπτη κυρίως τη Λευκωσία. Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Başbakan Yıldırım, Millî Denizaltı Projesi Murat Reis'in İlk Kaynak Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

pronews


Φαίνεται είναι η "εποχή του" γιατί..."σέρνει" !!! Juan