31.1.18

Απειλεί ο Ρουβίκωνας για το συλλαλητήριο της Μακεδονίας: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα»

Τώρα μάλιστα! Μας φοβίσατε!Τολμήστε να τα βάλετε με 1.000.000 Έλληνες. Θα "φάτε καλά" Πάντως αίμα δεν θα χυθεί, γιατί αυτό που κυλά στις φλέβες σας είναι προϊόν επεξεργασίας  βοθρολυμάτων. Juan
Οι αναρχικοί του Ρουβίκωνα προειδοποιούν ότι «στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» με αφορμή το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα:
«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».
Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.
Ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει ότι «ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας, η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».
pronews