21.12.17

Να επιστρέψει πάλι εκεί


Πέμπτη με Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκό, κύπελλο Ελλάδα (και Παναθηναϊκό) και πρωτάθλημα Ισπανίας.

Σε ρυθμούς μπάσκετ είπαμε θα κινηθεί η εβδομάδα μας, σε ρυθμους μπάσκετ θα κινηθεί και η Πέμπτη. Ο Παναθηναϊκός πάει στο μέρος που θα γίνει το φετινό Final-4 και θέλει να κάνει καλό "ποδαρικό". Ποδοσφαιρικά, έχουμε κύπελλο Ελλάδος και ...λίγο πρωτάθλημα Ισπανίας.
Μάθε τα πάντα για τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα στην Ελλάδα!
"Ευρωλίγκας το ανάγνωσμα" λοιπόν. Ευτυχώς να λέμε που έχει διπλούς αγώνες αυτή την εβδομάδα και γέμισε λίγο το πρόγραμμά μας. Ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού πάλι. Μετά την εκπληκτική εμφάνιση με τη Μακάμπι και την εύκολη νίκη, ήρθε η ώρα για τους παίκτες του Πασκουάλ να πάρουν το αεροπλάνο και να ταξιδέψουν σ' έναν προορισμό που πολύ θα ήθελαν, να το επαναλάβουν και λίγους μήνες αργότερα. Οι "πράσινοι" πάνε στο Βελιγράδι να παίξουν με τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί σε λίγους μήνες θα διεξαχθεί το Final-4 και άπαντες στο "πράσινο στρατόπεδο" επιθυμούν να μην είναι η τελευταία φορά φέτος που θα πάνε στη συγκεκριμένη πόλη. Ο Αστέρας αν κι έχει παίκτες που κάνουν ξεσπάσματα στο παρκέ (Ρότσεστι, Φελντέιν) δεν έχει την ομάδα που είχε πέρσι και πρόπερσι.
Κατά τ' άλλα έχουμε τρια ματς ακόμα στο πρόγραμμα. Ματσάρα αναμένεται στο Τελ Αβίβ μεταξύ της Μακάμπι και της Φενέρμπαχτσε. Η Μακάμπι έχασε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θελει να "ρεφάρει" αλλά η αποστολή της απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, μόνο εύκολη δε θα είναι. Η Φενέρ έδειξε να "στρώνει" τις τελευταίες μέρες και να βγάζει στο παρκέ τα θετικά στοιχεία της.
Η Μπάμπεργκ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από ήττα στο Κάουνας έρχεται η Μπάμπεργκ, από εύκολη νίκη με τη Βαλένθια, η Ρεάλ. Και μάλιστα χωρίς το Λούκα Ντόντσιτς. Και το Λούκα Ντόντσιτς δηλαδή. Τώρα το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τους δυο, κυρίως βαθμολογικά.
Τέλος, η Βαλένθια που δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στη μισή Ρεάλ, υποδέχεται τη Ζαλγκίρις. Χρειάζεται τη νίκη η ομάδα του Βιντορέτα για να αποκτήσει μερικές "ισχνές" ελπίδες πρόκρισης.
Στο ποδόσφαιρο, δυο πράγματα θα μας απασχολήσουν. Πρώτα το κύπελλο Ελλάδος. Τέσσερις αναμετρήσεις για τη φάση των "16". Ο Παναθηναϊκός πάει στη Λαμία να παίξει με την τοπική ομάδα. Δύσκολο το παιχνίδι για τους προβληματικούς "πράσινους".
Στ' άλλα ματς, η Λάρισα υποδέχεται την Ξάνθη. Δυο ομάδες Σούπερλιγκ με ιστορία και καλό παρελθόν στο κύπελλο. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Θεωρητικό φαβορί οι "κυανέρυθροι", όμως χρειάζεται προσοχή. Τέλος, ο Λεβεδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Καλές ομάδες με "κρυφούς πόθους" για το φετινό κύπελλο.
Τέλος, στην Ισπανία έχει δυο αναμετρήσεις. Η Εϊμπάρ υποδέχεται τη Χιρόνα και η Αλαβές τη Μάλαγα. Ντερμπάκι παραμονής το δεύτερο, ενώ στο πρώτο παίζουν κι εκεί δυο ομάδες που ίσως παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία αλλά προς το παρόν μοιάζουν άνετες βαθμολογικά.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.