8.12.17

Ποιοι αναμεταδίδουν ζωντανά σε ΜΜΕ την απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών;

Γιατί να συζητούν τέτοια θέματα οι βουλευτές που κατά γενικό κανόνα οι περισσότεροι είναι άσχετοι και όχι ο ΥΕΘΑ  με το ΓΕΕΘΑ; Juan

Η απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων στη Βουλή σε -σχεδόν- ζωντανή σύνδεση! Κόλαση στη συνεδρίαση της επιτροπής με τα μέλη της να διαπιστώνουν έκπληκτα ότι όσα συζητούσαν εντός της αίθουσας μεταδίδονταν σχεδόν απ΄ ευθείας σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα!

Υπάρχουν μάλιστα και …ύποπτοι αναμεταδότες! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας έθεσε το ζήτημα και πρότεινε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων στη Βουλή να τεθεί το θέμα προς συζήτηση κι αν χρειαστεί να υποβληθούν και μηνύσεις στους…αναμεταδότες του περιεχομένου της συνεδρίασης.
Στην Επιτροπή δεν συζητήθηκε μόνο το θέμα της απόπειρας πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία,αλλά και σημαντικά προγράμματα υποστήριξης οπλικών συστημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων! Είναι προφανές ότι αν βουλευτές μέλη της Επιτροπής βγαίνουν νωρίτερα από την αίθουσα και δίνουν…ανταπόκριση υπάρχει σοβαρότατο θέμα.
militaire