29.6.17

Απαγορεύθηκε η διαδήλωση των αστυνομικών στα ΕξάρχειαΜε διαδηλώσεις σε "γκέτο" αναρχικών, λουλούδια και "αγάπες" δεν λύνεται το πρόβλημα. Το απόστημα που έχει δημιουργηθεί στο σημείο αυτό, δεν θεραπεύεται ούτε με ασπιρίνες ούτε με καραμελίτσες!
Δεν υπάρχει επίπεδο συνεννοήσεως με τα αποχαυνωμένα μισοπάτριδα τηλεπολιτικοκινούμενα έμμισθα αυτά ανθρωπάρια.
Απεδείχθη περίτρανα ότι όλες οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις ή τα χρειάζονται και τα χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς ή φοβούνται να αναλάβουν την πολιτική (;) ευθύνη του καθαρισμού και της απολυμάνσεως  των σταύλων  με την κόπρο του Αυγεία.

 Έχουμε τονίσει και κατά το παρελθόν ότι όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι σωστά, ώστε να μην επαναληφθεί, δεν κάνουμε μετωπική επίθεση στους αναρχικούς- αφήνοντας σκόπιμα οδούς διαφυγής- αλλά κυκλωτική με σύγκλιση προς το κέντρο και συλλαμβάνουμε όλους τους συμμετέχοντες στον κηρυγμένο αυτό πόλεμο κράτους-αναρχίας.
Εννοείται ότι οι καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων θα πρέπει να είναι απαλλαγμένες από πολιτικές παρεμβάσεις και να εμπεριέχουν σκοπούμενες ποινές, ώστε να αποτραπεί  κάθε μελλοντική διάθεση για διάπραξη παρομοίων πράξεων.
Η αστυνομία έχει και την ισχύ και τη θέληση να λύσει οριστικά το πρόβλημα, αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση.

 Η λύση αυτή  είναι μία και μοναδική κάθε δε άλλη απλά συντηρεί και διαιωνίζει την ανωμαλία και την αναρχία.

Αβραάμ Αλεξανδρής