11.6.17

ΕΚΤΑΚΤΟ:Να επέμβουν ΤΩΡΑ ισχυρές δυνάμεις και να αφοπλίσουν τους Ρομά – Πυροβόλησαν τρένο!


Δύο «αδέσποτες» σφαίρες από το Μενίδι χτύπησαν την αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν προς τη Χαλκίδα.
Στη φωτογραφία που παρουσιάζει το bloko.gr, αποτυπώνεται ανάγλυφα ότι από θαύμα δεν υπήρξαν νέα θύματα.
Ο συρμός έχει ακινητοποιηθεί και διεξάγεται έρευνα.

Η κυβέρνηση οφείλει τώρα να δράσει δυναμικά. Να σταλούν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και των Ειδικών Δυνάμεων στην περιοχή, να περικυκλωθούν τα γκέτο και να αναγκαστούν οι συμμορίες των Ρομά να παραδώσουν τα όπλα τους.
Προειδοποιούμε ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ζήσουμε «Δεκεμβριανά» από την ανάποδη και να θρηνήσουμε και νέα θύματα εάν δεν αφοπλιστούν οι συμμορίες των Ρομά απόψε.
Είναι πλέον ζήτημα εθνικής ασφάλειας κύριοι, εάν το καταλαβαίνετε. Με θέματα ανοιχτά όπως η διαπραγμάτευση με τους δανειστές, το σκοπιανό και το κυπριακό, τι ακριβώς θέλετε; Να χάσει η κυβέρνηση τώρα το έδαφος κάτω από τα πόδια της και να συρθεί η χώρα στο χάος;
Στήνεται το σκηνικό της ιδανικής προβοκάτσιας, το καταλαβαίνετε κύριοι της κυβέρνησης;
Τώρα να επιβληθεί ο νόμος στο Μενίδι και να αφοπλιστούν οι Ρομά! Εξελίσσεται σε ζήτημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Αναδημοσίευση από BLOKO:

Το bloko.gr παρουσιάζει δύο νέες φωτογραφίες από τους ισάριθμους πυροβολισμούς σε δύο βαγόνια της αμαξοστοιχίας που ξεκίνησε νωρίτερα από το σταθμό Λαρίσης με προορισμό την Χαλκίδα και ακινητοποιήθηκε -ευτυχώς χωρίς θύματα- λίγο μετά το σιδηροδρομικό σταθμό των Αχαρνών.
Και στις δύο φωτό, όπως και στην αρχική που δημοσιοποιήσαμε, αποτυπώνεται αυτό που προσδιορίσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση.
Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, με δεδομένο ότι οι σφαίρες που θρυμμάτισαν και διαπέρασαν τα τζάμια, ρίχτηκαν σε δύο βαγόνια με 20 άτομα επιβάτες το καθένα.
Στο ερώτημα που θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν την έρευνα, είναι εάν οι δύο σφαίρες έχουν αμιγώς προβοκατόρικο ή όχι χαρακτήρα, από χώρους που επιθυμούν διακαώς να συντηρήσουν αμείωτη την ένταση στην περιοχή, αποβλέποντας σε πολιτικά οφέλη, όπως για παράδειγμα συνέβη με την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη.
tribune