24.6.17

Στην αντεπίθεση οι Έλληνες χάκερς: «Κατέλαβαν» ιστοσελίδα τουρκικού καναλιού (φώτο)



Τη δική τους εκδίκηση απειλούν να πάρουν οι Έλληνες χάκερς μετά απο την επίθεση Τούρκων χάκερς στην πρωθυπουργική ιστοσελίδα… 
 
Μετά την επίθεση Τούρκων που ισχυρίσθηκαν νωρίτερα ότι έριξαν την ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, σε αντίποινα για την ελληνική αντίδραση μετά την προσευχή στην Αγιά Σοφιά 
Σε κυβερνοπόλεμο ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους χάκερς τείνει να εξελιχθεί το χτύπημα των Τούρκων που ισχυρίσθηκαν νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής ότι έριξαν την επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Πριν από λίγη ώρα, ομάδα Ελλήνων χάκερς ξεκίνησαν επίθεση σε τουρκικές ιστοσελίδες και έριξαν ήδη τη σελίδα τηλεοπτικού σταθμού της Τουρκίας. Στη σχετική τους ανάρτηση στο διαδίκτυο, μάλιστα, αναφέρουν ότι για κάθε μία σελίδα που θα χτυπούν οι Τούρκοι, εκείνοι θα απαντούν με πολλαπλάσια χτυπήματα.
«Τουρκία Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!», έγραψαν χαρακτηριστικά.