9.5.17

Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου απαντά …στα τουρκικά!!!

Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου απαντά …στα τουρκικά! Είναι πάλι ο Ιλχάν Αχμέτ στον οποίο αναφερθήκαμε για την απαράδεκτη παρουσία του σε “τουρκοσύλλογο” που επιδιώκει να γίνει η Θράκη τουρκική. Είναι ακόμη βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης-ΠΑΣΟΚ, αφού πέρασε από ΝΔ,ΠΟΤΑΜΙ και ΔΗΜΑΡ!!!
Ο κ.Αχμέτ που κατά τ΄ άλλα δηλώνει ότι δεν ταυτίζεται …με τους ακραίους, επιλέγει να απαντήσει σε ψηφοφόρο του χρησιμοποιώντας τη τουρκική γλώσσα!!!
Αντιγράφουμε από το thraki live:

Ο σεβασμός του κ.βουλευτή στο ελληνικό Κράτος και Κοινοβούλιο πραγματικά μας έχει αφήσει άφωνους…Προς επίρρωση, επισυνάπτεται απάντησή του προς Πρόεδρο τουρκοδίαιτου μειονοτικού φορέα όπου, σε άπταιστη Τουρκική και έχοντας μεταφράσειακόμη και το λογότυπο της Βουλής των Ελλήνων, σπεύδει να δικαιολογηθεί για την απουσία του απο την εκδήλωση όπου είχε προσκληθεί….Βουλή των Ελλήνων ή αλλιώς Yunan Parlamento, όπως λέμε Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση! Απο πότε η Τουρκική είναι επίσημη γλώσσα του ελληνικού Κράτους; Απο τότε που βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου φωτογραφίζονται με φόντο τη σημαία της Δυτικής Θράκης και τον Σαδηκ Αχμετ…..
militaire
Efenpress: Να τον χαίρεται το κόμμα του!!!