17.5.17

Λεβέντης: Η ΝΔ δεν έχει αντιπρόταση για την έξοδο από την κρίση


Τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη έβαλε στο στόχαστρό του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή “Αταίριαστοι” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.
Ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι δεν κομίζει στην ελληνική κοινωνία ουσιαστική αντιπρόταση για την έξοδο από την κρίση των τελευταίων ετών, και θύμισε “τα Ζάππεια του Σαμαρά”, όπως σημείωσε με νόημα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες που ο Βασίλης Λεβέντης αφήνει αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το βράδυ της Κυριακής, από την εκπομπή “Focus” της ΕΡΤ με τον Πάνο Χαρίτο, είχε προχωρήσει σε συγκρίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Μεσσήνιο πολιτικό, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας “δεν θα ήταν πατριώτης”, και δεν θα ακολουθούσε το παράδειγμα Σαμαρά το 2011, όταν ο τελευταίος δέχτηκε να μπει στην κυβέρνηση Παπαδήμου, εισπράττοντας συνειδητά προχωρημένο πολιτικό κόστος.
ysterografa