30.3.17

Επανέναρξη με Ολυμπιακό στην Πόλη!


Μπορεί οι προηγούμενες μέρες να ήταν "υποτονικές" όμως η Πέμπτη "γεμίζει" με Ευρωλίγκα και Ολυμπιακό!

Ανιαρές μέρες τέλος! Η αλήθεια είναι πως η εβδομάδα ξεκίνησε αρκετά υποτονικά, με λίγα ματς εθνικών, ομάδων, αλλά από την Πέμπτη μπαίνουμε και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς! Η αρχή γίνεται με την Ευρωλίγκα και το ματς του Ολυμπιακού στην Τουρκία απέναντι στην Εφές. Γενικά, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ έχει την "τιμητική" της σήμερα αφού τα τρια παιχνίδια που έχει το πρόγραμμά της, είναι το σημείο αναφοράς της ημέρας!


Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος


Ευρωλίγκα και Ολυμπιακός λοιπόν. Οι "ερυθρόλευκοι" πάνε στην έδρα της Εφές σχεδόν αδιάφοροι. Δεν τους "κουνάει" κανείς από την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ούτε προς τα "πάνω", ούτε προς τα "κάτω". Γιατί όμως σχεδόν αδιάφοροι; Γιατί φυσικά όταν ο Ολυμπιακός πάει στην Κωνσταντινούπολη, κανένα παιχνίδι του δεν είναι αδιάφορο! Λες και "κάτι" τους πιάνει στην πόλη που ξανανέβηκαν στην "κορυφή" της Ευρώπης! Η Εφές πάλι, μπορούμε να πούμε πως "καίγεται" για τη νίκη.


Πάντως η Ευρωλίγκα δεν έχει μόνο αυτό το ματς. Η αδιάφορη βαθμολιγκά Μπάμπεργκ, που μόνο αδιάφορη δεν δείχνει στο παρκέ, παίζει με μια άλλη τούρκικη ομάδα, την Νταρουσάφακα, των πολλών εκατομμυρίων που θέλει όσο τίποτε άλλο να βρεθεί στην τελική οχτάδα (τώρα είναι 9η). Στο τελευταίο ματς της ημέρας τώρα, έχουμε τις δυο μεγαλύτερες απογοητεύσεις της φετινής σεζόν, η Μπαρτσελόνα των Μπαρτζώκα, Περπέρογλου και η Μακάμπι, να παίζουν στην Ισπανία με σκοπό να μας δείξουν... ποιά είναι λίγοτερο "απογοητευτική"! 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.