29.3.17

ΗΝΙΟΧΟΣ 2017 με βράβευση των Ελλήνων TOP GUN! Φωτογραφίες


Η  Άσκηση «Ηνίοχος 2017» σε εξέλιξη και σήμερα έγινε η ενημέρωση-παρουσίαση της άσκησης,  στο αμφιθέατρο της 117 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, σε εκπροσώπους  ελληνικών και διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Την ενημέρωση παρακολούθησαν  ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), κ. Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα, κ.  Geoffrey R. Pyatt και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, κ. Sultan Mohammed Majed Alali, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, Ανώτατοι Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και εκπρόσωποι των συμμετεχουσών δυνάμεων.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο ΥΕΘΑ βράβευσε τον Σμηναγό (Ι) Ευάγγελο Αναστασίου και τον Σμηναγό (Ι) Μαρίνο Λεβέντη της 336 Μοίρας, οι οποίοι πρώτευσαν σε τομείς της εκπαίδευσης, μεταξύ των πληρωμάτων όλων των χωρών που συμμετείχαν, στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2017, του Tactical Leadership Programme (TLP).




























militaire