13.3.17

Ισλαμιστής σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Να κάψουμε την Δύση τώρα πριν καταλάβουν την Τουρκία»!


ΤΩΡΑ Η ΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΥΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ένας ακόμα σύμβουλος εκ των εξ'απορρήτων του Ρ.Τ.Ερντογάν ο Γιακούμπ Κόσε (Yakup Köse), αρθρογράφος της τουρκικής Star Daily που απηχεί απόψεις του ΑΚΡ με ένα άρθρο μίσους καλεί τους Τούρκους και την τουρκική κυβέρνηση με άρθρο του τη Δευτέρα «να βάλουν φωτιά στη Δύση» γιατί «έχουν υπό την κατοχή τους την Τουρκία»!
 
«Είναι ανώφελο να περιμένουμε τον εχθρό να κτυπήσει πρώτος . Ας παρουσιάσουμε τις φλόγες πρώτοι εμείς σε εκείνους που θέλουν να βάλουν στη χώρα μας φωτιά.
 
Τουλάχιστον, η ιδέα ότι εάν προσπαθήσετε να εισβάλετε στη χώρα μας, εμείς μπορούμε να έρθουμε σε εσάς πριν να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει κτήμα τόσο στο έθνος μας όσο και στη Δύση.
 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό και όσοι βρίσκονται στην κυβέρνηση θα πρέπει να τους γνωρίζουν!…» έγραψε ο Κόσε προσθέτοντας ότι η Δύση ίσως να προσπαθήσει να καταλάβει απευθείας την Τουρκία μετά την αποτυχία των εσωτερικών ηθοποιών (εννοούσε τους αποτυχόντες πραξικοπηματίες στρατιωτικούς της 15ης Ιουλίου)
 
Ο Κόσε, δεν είναι τυχαίος τύπος καθώς έμεινε στις τουρκικές φυλακές για χρόνια λόγω συμμετοχής σε βομβιστικές επιθέσεις της ισλαμιστικής ένοπλης οργάνωσης Great Eastern Islamic Raiders Front (İBDA/C) πριν αποφυαλκιστεί το 2015.
 
«Όλες οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν όταν ιδρύθηκε η Δημοκρατία της Τουρκίας ήταν η εγκαθίδρυση εκφυλισμένων δυτικών αξιών στην Ανατολία
 
Η ψυχή της Ανατολίας που τη φυλάκισαν σε 783.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα με το σύνθημα «ειρήνη στην πατρίδα, ειρήνη στον κόσμο» [ένα σύνθημα του Κεμάλ Ατατούρκ] σπάει τις αλυσίδες. 
 
Μετά από έναν αιώνα για πρώτη φορά το έθνος και το κράτος δείχνουν μια κοινή θέληση να σπάσουν τις αλυσίδες της Δύσης.
 
Είναι αυτό που πανικοβάλει και φοβίζει τη Δύση η οποία απέτυχε να καταστρέψει αυτή την θέληση χρησιμοποιώντας το κίνημα του Γκιουλέν, το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) και άλλους εσωτερικούς ηθοποιούς»
 
«Η Δύση κάνει τις τελευταίες της κινήσεις μετά την ήττα των προσπθειών της διαμέσου των διαδηλώσεων του Gezi Park, του ένοπλου αγώνα του ΡΚΚ στις ανατολικές πόλεις και μία προσπάθεια πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίουκαι αυτός είναι ο λόγος που επιλέγου την θέση όσων θα πουν όχι στο δημοψήφισμα της 16ης Ιουλίου»
 
«Ενέργειες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αιτίες πολέμου, όπως η απαγόρευση σε κορυφαίους Τούρκους πολιτικούς να εισέλθουν στις χώρες τους, φανερώνει τον μεγάλο πανικό που έχουν περιέλθει. 
 
Τόσο πανικόβλητοι είναι πιθανό να αποπειραθούν να καταλάβουν την Τουρκία, που απέτυχαν να το κάνουν χρησιμοποιώντας εσωτερικούς ηθοποιούς συνεπώς καλώ τους Τούρκους και την κυβέρνηση να βάλουν φωτιά στη Δύση ως ένα προληπτικό και αποτρεπτικό μέσο»!
 
Σημειώνεται ότι ήδη ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει δώσει διάσταση θρησκευτικού πολέμου στην κόντρα του εναντίον των Ευρωπαίων και ζητάει από τους «καλούς» και «πιστούς» Τούρκους μουσουλμάνους να πολεμήσουν εναντίον του Σταυρού (αν και το ΑΚΡ Βλεγίου το διαψεύδει ότι ανάρτησε το ίδιο την περιβόητη αφίσσα-φωτό με την Ημισέληνο εναντίον του Σταυρού) ενώ μόλις χθες ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι στην Ολλανδία μόνο διαβιούν 400.000 Τούρκοι μετανάστες και ο ολλανδικός Στρατός έχει μόλις 48.000 στελέχη!
 
Δεν είναι τυχαία όλα αυτά.