22.2.17

Και Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα και Πριμέρα


Αφιερωμένη Τετάρτη σε αχόρταγους.

Και τι δεν έχει αυτήν την Τετάρτη το πρόγραμμα. Πρώτα και καλύτερα τα δύο εναπομείναντα ζευγάρια για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματσάκι του ΠΑΟΚ στην έδρα της Σάλκε δυστυχώς με απειροελάχιστες ελπίδες για τους Θεσσαλονικείς, όπως και άλλα δύο παιχνίδια για το Γιουρόπα. Ένα εξ αναβολής ματς για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και φουλ πρόγραμμα στην Β' εθνική. Διαλέγετε και παίρνετε!
Ενημερώσου για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.
Πόρτο - Γιουβέντους. Ένα ζευγάρι με μεγάλη ιστορία στον θεσμό. Οι "δράκοι" πάντα παρόντες στη μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση κατάφεραν να βρεθούν στην φάση των 16, αφού τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από τη Λέστερ και πάνω από τις Κοπεγχάγη και Μπριζ. Το κλειδί ήταν η ισοπαλία που πήραν στη Δανία, καθώς στην τελευταία αγωνιστική η νίκη επί της αδιάφορης Λέστερ ήταν κάπως αναμενόμενη. Η Γιουβέντους έδειχνε να απειλείται από τη Σεβίλλη στο δικό της Γκρουπ, ωστόσο ήταν μέχρι να πάει στην Ανδαλουσία. Πολύ πιο έμπειρη στη διοργάνωση μπήκε στο ματς νωθρά, έμεινε πίσω στο σκορ αλλά το γύρισε σε 1-3 κι επί της ουσίας "κλείδωσε" την πρώτη θέση του ομίλου της. Το φαβορί είναι φυσικά η "μεγάλη κυρία", ωστόσο είναι καλό να μην βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα.
Το άλλο ζευγάρι είναι κάπως αντισυμβατικό. Η απόλυτη κυρίαρχος του Γιουρόπα Λιγκ τα τελευταία χρόνια, Σεβίλλη, καλείται να αναλάβει έναν νέο αναβαθμισμένο ρόλο και φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ η οποία κινδυνεύει ξεκάθαρα με υποβιβασμό. Η Σεβίλλη τα... χρειάστηκε για να πάρει τη δεύτερη θέση πίσω από τη Γιούβε, όμως με ψυχραιμία πήρε την ισοπαλία μέσα στη Λυών και άφησε του Γάλλους στα κρύα του λουτρού, ενώ στην Πριμέρα διανύει καταπληκτική σεζόν και βρίσκεται εντός της πρώτης τριάδας. Η Λέστερ ήταν εξαιρετική στον όμιλό της κι αν δεν ήταν αδιάφορη στο τελευταία ματς με την Πόρτο, θα μπορούσε να έχει τερματίσει αήττητη. Καμία σχέση στην Πρέμιερ Λιγκ στην οποία βρίσκεται μόλις στο +1 από τον υποβιβασμό!
Στο Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι αρκετά κατώτερος από τη Σάλκε. Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στους Γερμανούς, δεν κατάφερε καν να σκοράρει και το 0-3 της Τούμπας είναι καταδικαστικό. Το ματς στο Γκενζελκίρχεν είναι εντελώς διαδικαστικό και για την τιμή των όπλων. Με λίγα λόγια μόνο με θαύμα μπορεί να καταφέρει κάτι καλό. Στα άλλα δύο ματς για το Γιουρόπα έχουμε Σεντ Ετιέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φενέρμπαχτσε - Κρασνοντάρ. Οι "μπέμπηδες" με το 3-0 του "Ολντ Τράφορντ" και το χατ-τρικ του Ζλάταν δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και λογικά θα είναι στους 16 τους θεσμού. Η δε Φενέρ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, πράγμα το οποίο δεν θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα στους σκληροτράχηλους Ρώσους.
Στο μεταξύ είναι γνωστό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δύο παιχνίδια λιγότερα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν λόγω αναβολών. Σήμερα ήρθε η ώρα να δώσει το ένα από αυτά στην έδρα της Βαλένθια. Αν οι Μαδριλένοι κερδίσουν αυξάνουν τη διαφορά από την Μπάρτσα στους 4 βαθμούς. Οι δε "νυχτερίδες" θέλουν βαθμούς για να πλησιάσουν την πρώτη δεκάδα.
Στην Φούτμπολ Λιγκ οι μάχες για άνοδο και παραμονή έχουν φουντώσει. Ο Άρης πρέπει να περάσει από τη Σπάρτη για να μην χάσει κι άλλο έδαφος πίσω από Λαμία και Απόλλωνα. Αιγινιακός - ΟΦΗ, Καλλιθέα - Χανιά και Κισσαμικός - Αχαρναϊκός μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.