9.2.17

«Όχι» της Γερμανίας στον εξοπλισμό της Ελλάδας


ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Το Βερολίνο απαιτεί από την Ελλάδα να μείνει ανυπεράσπιστη απέναντι στην Τουρκία και άρα υπό τουρκικό έλεγχο και με δημοσίευμα της Bild που εκφράζει απόψεις της γερμανικής κυβέρνησης λένε «όχι» (nein) προσπάθεια της χώρας για στοιχειώδη αυτοάμυνα.

«Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες δαπανούν χρήματα για να αγοράσουν πολεμικά αεροσκάφη την ώρα που το φάντασμα του "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από τη χώρα»
Oι Γερμανοί τονίζουν ιδιαίτερα την έλλειψη «ρευστού» από τα ελληνικά ταμεία εννοώντας με αυτόν τον τρόπο ότι αν αυτοί δεν το εγκρίνουν δεν θα γίνει καμία εξοπλιστική προσπάθεια.
Είναι σαφές ότι οι Γερμανοί θα επιχειρήσουν να σταματήσουν την εξοπλιστική προσπάθεια που κάνει το ΥΠΕΘΑ για την ΠΑ ώστε να ανταπεξέλθει απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα που θα ανέβει στο ζενίθ με την παραλαβή των F-35
Οι Γερμανοί άλλωστε δεν θέλουν να κατευθυνθούν χρήματα για οπλικά συστήματα αμερικανικής κατασκευής και θα κάνουν ότι μπορούν για να το ματαιώσουν
 
Το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας με τον δείκτη ανεργίας να ξεπερνά το 23%. 
"Και πάλι η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα: Χωρίς τα χρήματα των δανειστών το καλοκαίρι η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πτώχευση. Η χώρα δεν πάει ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Το φάντασμα τoυ "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από την Ελλάδα"

"Με τους πυροσβέστες να διαδηλώνουν στους δρόμους των Αθηνών ζητώντας την μονιμοποίησή τους και τον δείκτη ανεργίας να είναι πάνω από το 23%,  η κυβέρνηση της Αθήνας αποφάσισε να επενδύσει πολλά χρήματα σε όπλα".
  
Τα χρήματα που μπορούν να δαπανηθούν συνολικά για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής αεροπορίας ανέρχονται έως και πέντε δισεκατομμύρια ευρώ όπως έχει αποκαλύψει το 
pronews.gr

_______________________________________
Δεν θα ρωτήσουμε τους Γερμανούς ΝΑΖΙ αν θα εξοπλιστούμε ή όχι.
Ξαναέγραψα ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα ΤΡΑΜΠ, να σκίσει κάθε μνημόνιο, να απειλήσει προσχώρηση - και αν χρειαστεί να το κάνει- σε άλλο γεωστρατηγικό συνασπισμό , να απαιτήσει από τους Γερμανούς κλέφτες τα κλεμμένα από τη κατοχή και να ξεσηκώσει όλα τα κράτη της Ν. Ευρώπης εναντίον της φασιστικής Γερμανίας - που κακώς ενοποιήθηκε-
Juan