5.2.17

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Κατασκευάσαμε βλήματα που μπορούν να χτυπήσουν οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ»!!!


ΑΔΙ-ΑΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ!!!
της Μαρίνας Νικολάκη
Σε μια σχεδόν αδιανόητη δήλωση προχώρησε για ακόμη μια φορά ο σύμβουλος του «σουλτάνου» Ρ.Τ. Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ, όπου μιλώντας στο κρατικό κανάλι TRT haber ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία έχει κατασκευάσει βλήματα που μπορούν να «χτυπήσουν» οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
 
Και μάλιστα, ο Γιγίτ Μπουλούτ (γνωστός για την κλίση του να υιοθετεί θεωρίας συνωμοσίας σχεδόν χωρίς αποδείξεις), ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία είναι σε ποσοστό 70% ανεξάρτητη όσον αφορά στην αμυντική της τεχνολογία, σύμφωνα με το turkishminute.com.
 
Ο σύμβουλος του Ερντογάν έχει πολλάκις προκαλέσει και την χώρα μας, ισχυριζόμενος πριν από λίγο καιρό ότι οι Έλληνες είναι «σκλάβοι» και πως η Ελλάδα «δεν υπάρχει». 
 
Παραληρώντας ο σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, είχε κατηγορήσει την Ελλάδα ότι θα έκανε «εισβολή» στην Τουρία κατά την διάρκεια του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου σε εκπομπή που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber.
 
Ο Μπουλούτ, βασικός σύμβουλος του Ερντογάν, είπε ότι «η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες σκλάβους λόγω του χρέους ενω όλα τα λιμάνια και τα κεφάλαια της χώρας έχουν περάσει στα χέρια της Γερμανίας»
 
Συγκεκριμένα ο Γιγίτ Μπουλούτ υποστήριξε: «Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σημερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκώνοντουσαν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας».
 
Και συνέχισε ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν: «Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπε η ΕΕ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά. Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περίμενουν; Περιμένουν το χρέος εκεί»
 
Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε εξοργίσει τους Κύπριους λέγοντας ότι η Κύπρος είναι τουρκική και πως για αυτήν έχουν δώσει το αίμα τους «πολλοί ήρωες». 
 
«Πώς πήραμε πίσω την Κύπρο; Με το αίμα που έχυσαν οι ήρωές μας την πήραμε. Εάν κάποια χώρα της Ε.Ε. θέλει να πάρει την Κύπρο και δεχθεί να πληρώσει το ίδιο τίμημα, ιδού, εκεί είναι η Κύπρος, ας πάει. Εκείνοι που ονειρεύονται με επιτραπέζια παιχνίδια να χωρίσουν από την πατρίδα Τουρκία την Κύπρο, την οποία πήραμε με το αίμα των ηρώων μας, τότε ας έρθουν αν είναι έτοιμοι να πληρώσουν το ίδιο τίμημα. Μην εμπιστεύεστε ούτε τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο, ούτε τη λογική της βασίλισσας, ούτε τα παιχνίδια της Ε.Ε., ούτε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που στέγασε τους τρομοκράτες, ούτε εκείνους που αναθρέψαμε στην Τουρκία. Κάθε εκατοστό της Κύπρου που ποτίστηκε με το αίμα ηρώων θα το δώσουμε μόνο με αντάλλαγμα αίμα» είχε δηλώσει, με το σύνηθες προκλητικό ύφος του.
 
Πρόσθεσε δε, πως «δεν θα δώσουμε σπιθαμή γης ούτε στην Ανατολία, ούτε νοτιο-ανατολικά, ούτε στη Μεσόγειο, ούτε στη Μαύρη Θάλασσα. Aν κάποιος θελήσει να πάρει την Κύπρο, ο μόνος τρόπος είναι να δώσει το αίμα του για κάθε εκατοστό γης, όπως έδωσαν οι ήρωές μας. Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα και ενόσω δεν γινόμαστε όλοι ήρωες θα είναι τουρκική πατρίδα. Αυτοί που ονειρεύονται το αντίθετο τους προκαλώ. Φτάνει πλέον τα ψέματα της ΕΕ σε αυτή τη χώρα. Η ένταξη στην ΕΕ, η έξοδος στην ΕΕ, φτάνει πια σε αυτά. Το βράδυ της 15ης Ιουλίου κανείς δεν ανακοίνωσε τι έγινε στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο. Ανέμενε στρατός στην Μεσόγειο για να μπει στην Τουρκία ή όχι; Τέθηκαν ερωτήματα για όλα αυτά και ακόμη απάντηση δεν υπήρξε. Επομένως σε μια κατάσταση που γίνεται προσπάθεια για κατάκτηση της Τουρκίας αυτοί που ονειρεύονται να τερματίσουν την ύπαρξη της τουρκικής σημαίας και του λαβάρου στην Κύπρο το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη ένδειξη και το σύμβολο της ύπαρξης μας στη Μεσόγειο θα απογοητευτούν. Αν έχετε τη δύναμη και το θάρρος μπορείτε πληρώνοντας το τίμημα να πάρετε την Κύπρο που πληρώσαμε με το αίμα του κάθε ήρωά μας».
 
Τα έχει «βάλει» επίσης με την Ε.Ε. που δεν μπορεί να αποδεχθεί τους μουσουλμάνους και τη θρησκεία τους.
 
«Ακόμη και στην Κωνσταντινούπολη η Ε.Ε. δεν είναι δυνατόν να αποδεχτεί ότι υπάρχουν Τούρκοι. Κάποιος που δεν μπορεί να αποδεχτεί το μουσουλμανικό εζάνι (προσευχή) στην Κωνσταντινούπολη, για ποια λύση μιλά στην Κύπρο; Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη χτυπάνε το κεφάλι τους επειδή στην Κωνσταντινούπολη ακούγεται το εζάνι», έχει πει ο Γ. Μπουλούτ, υποταχτικός του Ρ.Τ. Ερντογάν.