28.1.17

"St Mary's","BayArena" ή... "Περιβόλια";


Χωρίς Πρέμιερ Λιγκ αλλά με FA cup το ΣΚ.

Το σημερινό θα είναι ένα Σάββατο σχεδόν σαν όλα τα άλλα. Η διαφορά είναι ότι η Πρέμιερ κάνει μια μικρή παύση και δίνει τη σκυτάλη στο FA cup, τη διοργάνωση των εκπλήξεων που βρίσκεται στη φάση των 32. Ακροβολιστείτε και σημαδέψτε τις "μπόμπες" εν ολίγοις!
Τσέκαρε τα προγνωστικά των Betmasters με ένα κλικ.
Η ΑΕΚ κέρδισε για το κύπελλο 1-0 στη Λιβαδειά. Η Ξάνθη με το ίδιο σκορ επικράτησε εντός του ΟΦΗ. Τί γίνεται όμως στο πρωτάθλημα; Οι "ακρίτες" με 31 βαθμούς είναι στην 3η θέση, ενώ η Ένωση βρίσκεται εκτός πεντάδας με 26. Επομένως, δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι στα "Περιβόλια". Ηρακλής - ΑΕΛ και Αστέρας - Πανιώνιος τα υπόλοιπα δύο για τη Σούπερ Λίγκα.
Για την Μπουντεσλίγκα έχουμε έξι αναμετρήσεις αλλά δύο είναι αυτές που ξεχωρίζουν κυρίως. Η Λεβερκούζεν περιμένει στην "BayArena" την Γκλάντμπαχ. Λέγεται ότι οι "ασπιρίνες" ετοιμάζουν αντεπίθεση διαρκείας και η αλήθεια είναι ότι έδειξαν τα δόντια τους με τη Χέρτα, όμως πόσο χειρότερα μπορεί να πάει η Γκλάντμπαχ; Εν τω μεταξύ η Λειψία είναι στο -3 από την Μπάγερν και υποδέχεται την Χόφενχαϊμ, τη μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας. Με λίγα λόγια μιλάμε για την κόντρα των δύο ευχάριστων εκπλήξεων της σεζόν.
Για το FA cup Αγγλίας έχει αγώνες "να φάν' κι οι κότες", όμως σαφώς τα βλέμματα είναι στο "St Mary's" εκεί όπου η Σαουθάμπτον, που βρίσκεται ήδη στον τελικό του Λιγκ Καπ αποκλείοντας τη Λίβερπουλ, περιμένει την Άρσεναλ του Βενγκέρ. Από τα υπόλοιπα ξεχωρίζουν τα Κρίσταλ Πάλας - Μάντσετσερ Σίτι, Τσέλσι - Μπρέντφορντ και Λίβερπουλ - Γουλβς.
Στην Πριμέρα δεν έχουμε κανένα ντέρμπι, όμως γελιέται όποιος πιστεύει ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα περάσει εύκολα από την έδρα της Αλαβές. Στο μεταξύ αμφότερες έπαιζαν για το κύπελλο μεσοβδόμαδα περνώντας στα ημιτελικά του θεσμού. Βιγιαρεάλ - Γρανάδα, Λεγκανές - Θέλτα και Εϊμπάρ - Λα Κορούνια τα υπόλοιπα σημερινά.
Στο Καμπιονάτο κλασικά το σαββατιάτικο μενού περιλαμβάνει μόνο δύο αναμετρήσεις. Στην πρώτη χρονικά, η Λάτσιο φιλοξενεί στο "Ολίμπικο" την Κιέβο, ενώ στη δεύτερη η πολύ φορμαρισμένη Ίντερ των οκτώ συνεχόμενων νικών υποδέχεται την ουραγό Πεσκάρα.
Για το Σαμπιονά καμία από τις πρωτοπόρους δεν παίζει απόψε, όμως μπορούν να βγουν αρκετά καλά σημεία έπειτα από μελέτη. Μεγάλο ενδιαφέρον στα Λυών - Λιλ, Νανσί - Μπορντό, Ρεν - Ναντ. 
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.