21.1.17

Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο η αγωγή κατά Γ. Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»


Ο Πλωτάρχης του ΠΝ Παναγιώτης Σταμάτης, που
 έκανε την αγωγή εναντίον του Γ. Παπανδρέου

Αυτή η αγωγή μπορεί να ανοίξει το δρόμο της σωτηρίας της Ελλάδας - Όποιος πολιτικός δίνει ψεύτικες υποσχέσεις, να τιμωρείται!


ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΝΔΡΟΥ

Συζητήθηκε την, Πέμπτη, στο Πολυμελές  Πρωτοδικείο της Αθήνας, η αγωγή που είχε καταθέσει ο απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού, Παν. Σταμάτης, κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, για τις πολυσυζητημένες προεκλογικές υποσχέσεις το 2009, μεταξύ των οποίων και η φράση «λεφτά υπάρχουν» που του αποδίδεται. 

Με την αγωγή του, ο ενάγων ζητεί να υποχρεωθεί ο κ. Παπανδρέου να του καταβάλλει το ποσό των 260.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους, ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που, όπως αναφέρει, προκλήθηκε λόγω των προεκλογικών του εξαγγελιών του πρώην πρωθυπουργού, που ουδέποτε, κατά την άποψή του, τηρήθηκαν.

Κατά τη συζήτηση της αγωγής, ο κ. Σταμάτης ανέφερε μεταξύ άλλων στο δικαστήριο, ότι ο κ. Παπανδρέου έκανε τις παραπάνω δηλώσεις παρά το γεγονός ότι γνώριζε για το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Οι δικηγόροι του κ. Παπανδρέου, ρώτησαν τον κ. Σταμάτη εάν έχει στραφεί με μηνύσεις του και σε βάρος άλλων πολιτικών προσώπων, ενώ ο ίδιος ο ενάγων κατά την εξέτασή του στρεφόμενος προς τους ερωτώντες δικηγόρους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εμφανίζεται ως γραφικός. «Εναν άνθρωπο που έχει ως το 2012 υπηρετήσει στο ΝΑΤΟ, προσπαθείτε να τον βγάλετε γραφικό;», ήταν η τοποθέτησή του.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

infognomon politics