![]() |
| Ίσως πίστευε ότι θα εύρισκε εκεί τον Trump F Το περιστατικό σημειώθηκε στο κατάστημα της οδού Κειριαδών 4 - Γνωστός στην περιοχή ο δράστης, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται από τις Αρχές |
Του Μάκη Συνοδινού
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (28/4) στις αστυνομικές αρχές έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμό στο κτήριο όπου στεγάζονται υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, στην οδό Κειριαδών 4 στον Κεραμεικό.
Συγκεκριμένα, άνδρας 89 ετών, ρακοσυλλέκτης, μπήκε με καραμπίνα στο κτίριο και άρχισε να πυροβολεί 3-4 φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας συμβασιούχος υπάλληλος στο πόδι.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν τουρνικέ στον υπάλληλο, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο.Ο δράστης είναι γνωστός στην περιοχή, ενώ αμέσως μετά τους πυροβολισμούς έφτασε στην οδό Λουκάρεως στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου τραυμάτισε άλλα 3 άτομα. Ύστερα άφησε το όπλο στο σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μάρτυρες περιγράφουν τον 89χρονο ως ψηλό και αδύνατο, ενώ κατά τη στιγμή της επίθεσης φορούσε καμπαρντίνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο που έφερε ήταν τοποθετημένο σε ειδική θήκη.
