6.1.17

Το 1.000.000 ευρώ βοήθησε στη σύλληψη της Πόλα Ρούπα


Πίσω από την σύλληψη της Πόλας Ρούπα φαίνεται να βρίσκεται το χρηματικό ποσό για το οποίο είχε επικηρυχθεί το οποίο έφτανε το 1.000.000 ευρώ
Υπήρξε πρόσωπο το οποίο μίλησε και είπε που βρίσκεται η Πόλα Ρούπα για αυτό το ποσό
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη μέσω πληροφοριοδότη που πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και έδωσε κρίσιμες πληροφορίες για το που βρίσκεται.
Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με την εφημερίδα, ζήτησε και πήρε εγγυήσεις για τα χρήματα που προβλέπονται από την επικήρυξή της. Το 1.000.000 ευρώ δηλαδή.
Το πρόσωπο αυτό ζήτησε επίσης να μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Οι σημειώσεις - φωτιά
Στη “γιάφκα” του Αλίμου βρέθηκαν πολλές ιδιόχειρες σημειώσεις. Το αν ανήκουν ή όχι στην Πόλα Ρούπα, θα διαπιστωθεί έπειτα από την γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα συγκεκριμένα χειρόγραφα.
Σε κάθε περίπτωση μεταξύ άλλων στις σημειώσεις, υπάρχουν αναφορές σε επιχειρηματίες, πολυεθνικές εταιρείες, δημοσίους οργανισμούς, κτίρια και πολιτικοί. Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι σε αυτές τις σημειώσεις περιλαμβάνονταν και αναφορές σε προέδρους ΔΕΚΟ αλλά και οικονομικούς παράγοντες του τόπου.
Η γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα χειρόγραφα θα διαπιστώσει αν τα χειρόγραφα ανήκουν μονάχα στην Πόλα Ρούπα ή υπάρχει γραφικός χαρακτήρας και άλλου ατόμου, που εμπλέκεται τουλάχιστον με την συλλογή πληροφοριών.
Κατά την εν λόγω εξέταση θα γίνει και σύγκριση των σημειώσεων με άλλες που έχουν βρεθεί παλιότερα σε γιάφκες ενόπλων οργανώσεων ή μεμονωμένων ατόμων.
pronews