30.12.16

To σύστημα Ομπάμα-Κλίντον-Σόρος δεν αποδέχεται την προεδρία Ν.Τραμπ - «Η Μόσχα αναμείχθηκε στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου»


ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ FBI 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Πλέον το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον-Σόρος επιχειρεί να απονομιμοποιήσει την επερχόμενη προεδρία του εκλεγμένου από τον αμερικανικό λαό και τους εκλέκτορες Ν.Τραμπ και το ελεγχόμενο ακόμα από τους Δημοκρατικούς FBI παρουσίασε «έκθεση» με την οποία κατηγορεί ευθέως την ρωσική FSB για ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι ο Τ.Σόρος είναι εκ των βασικών χρηματοδοτών των Δημοκρατικών και της προεκλογικής καμπάνιας της Χ.Κλίντον αλλά και των «ακτιβιστών» που διαδήλωναν κατά του νέου Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ όταν αυτός κέρδισε τις πρόσφατες εκλογές (μέσα σε αυτούς υπήρχαν και άτομα που έκαιγαν τις αμερικανικές σημαίες).
Στην έκθεση αυτή περιλαμβάνονται δείγματα κακόβουλης γλώσσας προγραμματισμού υπολογιστών, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
Το FBI των Δημοκρατικών υποστηρίζει ότι η δράση της FSB άρχισε στα μέσα του 2015 όταν με ηλεκτρονικό μήνυμα στάλθηκε κακόβουλος σύνδεσμος ηλεκτρονικής διεύθυνσης σε περισσότερους από 1.000 αποδέκτες.
Μεταξύ αυτών, ήταν υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το FBI στην 13σέλιδη αναφορά του.
Η έρευνα που διεξήχθη με τη βοήθεια και του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/2iuT8cp.
Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και το γραφείο του διευθυντή της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DNI) έχουν υποστηρίξει ότι η Ρωσία βρισκόταν πίσω από τις ηλεκτρονικές υποκλοπές του Οκτωβρίου και χθες αποφάσισαν να δημοσιεύσουν λεπτομερή τεχνική ανάλυση μέσω της πρώτης επίσημης ανακοίνωσης του FBI.
Η Ρωσία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.
Βέβαια το FBI δεν αναφέρει τίποτα για την «ταμπακιέρα». Υποκλοπές ή όχι το γεγονός ισχύει. Τα e-mails εξέθεταν πραγματικά περιστατικά. Για αυτά το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον-Σόρος δεν αναφέρει τίποτα και φυσικά ούτε τα φιλικά προς αυτούς ΜΜΕ που αποτελούν το 90% του συνόλου.
Η δημοσιοποίηση της αναφοράς του FBI έγινε χθες, την ίδια ημέρα που ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε σειρά κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
Μεταξύ αυτών, η απέλαση 35 διπλωματών από την πρεσβεία της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον.
Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε παράνομες τις αμερικανικές κυρώσεις εκφράζοντας την ετοιμότητά του για την εφαρμογή ανάλογων αντιμέτρων.
Στα ύψη ανεβαίνει το θερμόμετρο στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας με τον νυν Αμερικανό πρόεδρο να επιχειρεί να «κληρονομήσει» στον διάδοχό τους Ντόναλντ Τραμπ ια θερμή κρίση με την Ρωσία.
Πιο συγκεκριμένα και με φόντο τις αιτιάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης για ανάμιξη της Μόσχας σε κυβερνοεπιθέσεις κατά τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου αλλά και «μόχλευσης» των αποτελεσμάτων η διοίκηση Ομπάμα  διέταξε την απέλαση 35 Ρώσων διπλωματών από την Ουάσιγκτον και το Σαν Φρανσίσκο.
 
Οι Ρώσοι διπλωματικοί αξιωματούχοι έχουν χρονικό περιθώριο 72 ωρών για να αποχωρήσουν από το αμερικανικό έδαφος.
 
Σύμφωνα με το RT κλείνουν επίσης και δύο ρωσικές ενώσεις σε Μέριλαντ και Νέα Υόρκη.
 
Παράλληλα ο Ομπάμα ανακοίνωσε και την εκδίωξη από τις ΗΠΑ πέντε ιδρυμάτων που σχετίζονται με ρωσικά συμφέροντα ή διατηρούν σχέσεις με την Μόσχα.
 
«Σε απάντηση της επιθετικής συμπεριφοράς της Ρωσίας απέναντι σε Αμερικανούς επισήμους αλλά και στην πραγματοποίηση κυβερνοεπιθέσεων με στόχο τις αμερικανικές εκλογές, οι κυρώσεις αυτές είναι ένα αναγκαίο αλλά και απαραίτητο μέτρο αντιδρώσης στις προσπάθειες α βλαφτούν τα αμερικανικά συμφέροντα σε παραβίαση των διεθνών νόμων και συνθηκών» είπε πιο συγκεκριμένα ο αμερικανός πρόεδρος ανακοινώνοντας τα μέτρα κατά της Ρωσίας.
 
«Όλοι οι Αμερικανοί πρέπει να είναι σε συναγερμό από τις ενέργειες αυτές  της Ρωσίας.
 
Η υποκλοπή δεδομένων και οι επιθέσεις στο διαδίκτυο θα μπορούσαν να γίνουν μόνο κατ΄ εντολή των υψηλότερων δυνατών κλιμακίων της ρωσικής κυβέρνησης», πρόσθεσε ο Μ.Ομπάμα.
 
«Επιπρόσθετα διπλωμάτες μας έχουν αντιμετωπίσει ένα πρωτόγνωρο επίπεδο παρενόχλησεων στην διπλωματικής μας αποστολή στη Μόσχα από Ρώσους υπεύθυνους ασφάλειας και αστυνομικούς όλο τον περασμένο χρόνο» σημείωσε  ο Αμερικανός πρόεδρος
 
Σύμφωνα με τον Ομπάμα τουλάχιστον 9 ρωσικές υπηρεσίες μεταξύ αυτών η GRU και η FSB θα αντιμετωπίσουν επίσης κυρώσεις από τις ΗΠΑ.
 
«Τέσσερις αξιωματούχοι της GRU και τρεις εταιρείες οι οποίες παρέχουν υλικοτεχνική υποδομή και υποστήριξη στις κυβερνοεπιθέσεις της GRU είναι επίσης μέσα στην μαύρη λίστα», είπε ο Ομπάμα.
 
Ο Μ.Ομπάμα δεν επιχειρεί απλώς να παραδώσει ένα πρόβλημα στο Ν.Τραμπ. Επιχειρεί να τον απονομιμοποιήσει και να τον κάνει να εμφανιστεί ως «συνεργαζόμενο» με την Ρωσία μόλις αυτός επιχειρήσει να ξαναφτιάξει τις αμερικανορωσικές σχέσεις.
 
Όπως διαφαίνεται από το άμεσο μέλλον η μόνη σύμμαχος τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη του 2017 αυτού του συστήματος που θέλει την ένταη με την Ρωσία, θα είναι η Α.Μέρκελ.
 
Η Γαλλία προβλέπεται να στραφεί προς την Ρωσία αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές είτε τις κερδίσει ο Φ.Φιγιόν είτε η Α.Μέρκελ.
 
Δεν είναι τυχαίο που και η Α.Μέρκελ αφηγείται την ίδια ακριβώς ιστορία περί ρωσικής παρέμβασης στις επερχόμενες γερμανικές εκλογές.