22.12.16

Κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των Χριστουγέννων


Πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, ειδών ρουχισμού και παιχνιδιών από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό για ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς της πόλης

Διοργανώθηκε θεατρική παράσταση στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τα παιδιά του προσωπικού του Σώματος
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των κοινωνικών της δράσεων και στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την ψυχαγωγία των παιδιών.
Συγκεκριμένα, το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο με ενθουσιασμό στο κάλεσμα για εθελοντική προσφορά ειδών, συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών.
Σε μια συμβολική κίνηση, αντιπροσωπεία της Γ.Α.Δ.Θ. παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη:
·         Την 18-12-2016, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από την μπάντα του Τμήματος Μουσικής Αστυνομίας, η οποία παιάνιζε τα κάλαντα και άλλες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες,
·         Την 19-12-2016, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας επίσης συνοδευόμενη από την μπάντα και
·         Την 21-12-2016, στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Φάρος του Κόσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. 
Η συμβολική εθελοντική προσφορά έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά τόσο από τα παιδιά όσο και από το προσωπικό των Ιδρυμάτων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχές και ευχαριστίες.
Την 18-12-2016, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάστηκε με επιτυχία, για τα παιδιά του προσωπικού όλων των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., η θεατρική παράσταση με τίτλο «Οικογένεια ΝΩΕ». Στην εκδήλωση παρέστη ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο οποίος απηύθυνε ευχές στα παιδιά και τους γονείς που τα συνόδευαν, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά.
Τέλος, την 22-12-2016, συνοδευόμενος από τον Α’ Βοηθό Γ.Α.Δ.Θ. Ταξίαρχο κ. Φώτιο Δομζαρίδη, την Ιατρό Αστυν. Υποδ/ντή κ. Δήμητρα Μαράκη του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Σεραφείμ Παπαδόπουλο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης μετέφερε τις θερμές ευχές της Ηγεσίας και πρόσφερε συμβολικά δώρα στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς στους οποίους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.