19.12.16

Τα εγκαίνια των γραφείων της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!. ΒΙΝΤΕΟ και Φωτογραφίες



Πριν λίγο καιρό γράψαμε διαδοχικά:

Δεν λέγατε, κύριοι κομισάριοι της κυβέρνησης, στις διάφορες τοπικές κοινωνίες, πως τους εγκαθιστάτε προσωρινά; Στο Ωραιόκαστρο γίνεται η πρόβα τζενεράλε της καταστολής της αντίδρασης των τοπικών κοινωνιών στον ισλαμικό εποικισμό


Η λαθροεισβολή προχωράει (οι Έλληνες πληρώνουν χαράτσια και οι λάθρο έχουν τζάμπα σπίτια!). Ξεκίνησε το τζαμί στο Βοτανικό. Κάποιοι τελευταίοι ΕΛΛΗΝΕΣ όμως ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.



ΣΗΜΕΡΑ 

σας παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά το αποτέλεσμα της προσπάθειας κάποιων αγνών πατριωτών, που μέσα τους ρέει ελληνικό αίμα. Που η ψυχή τους πλημμυρίζει Χριστό και Ελλάδα! 



Τα εγκαίνια των γραφείων της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Καμαρώστε γραφεία:










στα γραφεία υπήρχε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. 
Κάποιοι αναγκάστηκαν να παραμείνουν έξω, περιμένοντας κάποιον να βγει για να μπούνε,
 αφού δεν χωρούσαν να εισέλθουν.

 Καμαρώστε έντυπα:






 Το ημερολόγιο 2017


Ορθόδοξα βιβλία για πνευματική καλλιέργεια.





Παραθέτουμε  6λεπτο βίντεο (με την ομιλία του Προέδρου της Πατριωτικής ένωσης Ωραιοκάστρου). Αξίζει να ακούσετε μια περήφανη αδούλωτη Ελληνορθόδοξη ψυχή! 


Επιμέλεια: Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΥΓ 1. ΔΕΝ βάλαμε λεζάντες στις φωτογραφίες μας. Τις αφήσαμε ελεύθερες. Εξ άλλου ανήκουν στα παλικάρια που οργάνωσαν, συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή και όχι σε εμάς.

ΥΓ2. Όσοι μπορείτε περάστε κάποιο απόγευμα από εκεί - είναι στο πιο κεντρικό σημείο του Ωραιοκάστρου-, για να τους στηρίξετε και να γνωρίσετε από κοντά και να πείτε ένα ΜΠΡΑΒΟ στους εμπνευστές της.