19.12.16

Χριστούγεννα 2016: Μία ακόμη φιλανθρωπική δράση του Ιερού Λόχου


Τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, που γιορτάζουμε την γέννηση του Κυρίου μας, έχουμε έναν ακόμη λόγο να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας.


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016,αντιπροσωπεία του Ιερού Λόχου 2012, επισκέφθηκε μία ακόμη φορά το Οικοτροφείο Γιαννιτσών, παραδίδοντας ατομικά δώρα για καθένα από τα παιδιά που στηρίζονται από τα ίδρυμα (είτε διαμένουν μόνιμα σε αυτό είτε σιτίζονται, λόγω δύσκολων οικονομικών και οικογενειακών συνθηκών) και παιδικά βιβλία.

Παράλληλα παραδώσαμε σακούλες με τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από μέλη και φίλους, σε προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου μας, την προηγούμενη ημέρα στη Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν τρόφιμα είτε από το υστέρημα είτε από το περίσσευμα τους.


Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός να ευλογεί τα ελληνόπουλα μας, τις ελληνικές οικογένειες, τον καθένα μας, την πατρίδα και την εκκλησία μας.

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

ΥΓ.
Θυμίζουμε την περσινή μας επίσκεψη στο οικοτροφείο Γιαννιτσών, εδώ
Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που στηρίζετε τον αγώνα μας. Δίνοντας όλοι ένα χέρι βοήθειας, το βάρος γίνεται ελαφρύτερο και η ανακούφιση που προσφέρουμε ακόμη πιο αποτελεσματική.