23.9.16

Αναρχία στο σπίτι των Βrangelina: Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και ποτέ σχολείο λένε οι νταντάδες τους


Πολύ πριν η σύζυγός του καταθέσει αίτηση διαζυγίου και αρχίσουν οι φήμες από το στρατόπεδο της Αντζελίνας Τζολί ότι είναι κακός πατέρας, ο Μπραντ Πιτ είχε μιλήσει για την πατρότητα.
«Χτυπάω τα παιδιά τακτικά. Φαίνεται ότι πιάνει το τρικ», είχε πει ο ίδιος το 2011. «Και τους κόβω γεύματα», είχε προσθέσει τότε. Τότε, φυσικά, αστειευόταν. Στην πραγματικότητα, ο Πιτ είχε παραδεχθεί τότε, μια πρώτη προσπάθεια να επιβάλει κάποια όρια στον γιο του Παξ.

Με έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα, τον Μάντοξ 15, τον Παξ 12, τη Ζαχάρα 11 και τρία βιολογικά, τη Σίλο 10 και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιαν 7 και ένα ιδιαίτερο λαϊφστάιλ, δεν υπήρξε τίποτα συμβατικό στην οικογένεια Πιτ.
Εκτός από τις τακτικές της επισκέψεις σε εμπόλεμες ζώνες και στρατόπεδα προσφύγων, κάτι το οποίο η Αντζελίνα θεωρούσε ότι θα βοηθούσε στην ανάπτυξή τους, στην καθημερινή οικογενειακή ζωή των Brandgelina υπήρχε χάος.
Με μια στρατιά οκτώ ανθρώπων, έξι νταντάδων, μιας για το κάθε παιδί, μιας μαγείρισσας, η Αντζελίνα Τζολί δεν μαγειρεύει έχει δηλώσει ότι το μόνο που μπορεί να φτιάξει είναι ένα πιάτο δημητριακά και μιας παιδαγωγού, ενιαίο πρόγραμμα για όλα τα παιδιά δεν υπήρχε στο σπίτι των Πιτ-Τζολί.
jolie_kids_old
Ετσι, πριν λίγο καιρό η Αντζελίνα προχώρησε σε μια… αναδιάρθρωση. Μείωσε τις νταντάδες σε δύο και ανέθεσε στον αδελφό της Τζέιμς Χέβεν να είναι υπεύθυνος για τα παιδιά της (τον εμπιστεύεται απόλυτα και πάντα του έδινε το 10% των εσόδων της). Τα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο, έκαναν μαθήματα στο σπίτι και ποτέ δεν μπήκαν σε τάξη.
Πηγές αναφέρουν ότι ο Μάντοξ, ο οποίος η Αντζελίνα υποστηρίζει ότι εχει ψηλό IQ πήγαινε στο γαλλικό λύκειο του Λος Αντζελες πριν πέντε χρόνια, αλλά όχι πλέον.
Η Daily Mail, αναφέρει μάλιστα, ότι τώρα για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί σκέφτεται να πάει τα παιδιά της στο σχολείο, αν και κάποια είναι ήδη στην εφηβεία και άλλα την πλησιάζουν, προκειμένου να κοινωνικοποιηθούν.
Για τον Πιτ αυτό ήταν μια καλή ιδέα. Συνέκρινε την ατμόσφαιρα στο σπίτι του με τη «Φωλιά του Κούκου», παραπέμποντας σε… ψυχιατρικό ίδρυμα. «Ετσι είναι τα πρωινά στο σπίτι μας», είχε πει προσθέτοντας:«Είναι χάος από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, κάποιες φορές και αργότερα».
Ηταν αστείο αυτό; Μάλλον όχι. Πρώην νταντάδες έχουν περιγράψει, όχι με τα καλύτερα λόγια, τα όσα έζησαν με τους Πιτ-Τζολί. Μια από αυτές μιλώντας στο In Touch ανέφερε ότι συχνά καβγάδιζαν και πάλευαν με τον Μάντοξ και τον Παξ να είναι στα… μαχαίρια συνεχώς. Είχε πει, μάλιστα, ότι ο Μάντοξ, εννιά χρονών τότε, έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητα, εντός του κτήματος των γονιών του.
Είχε πει ακόμη ότι τα παιδιά άκουγαν περισσότερο τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος προσπαθούσε να τους επιβάλει πειθαρχία. «Δεν είχαν κανένα έλεγχο των παιδιών. Στη μέση της νύχτας έτρεχαν στο σπίτι και προσπαθούσαν να τρυπώσουν στο κρεβάτι των γονιών τους».
Αλλες πηγές ανέφεραν ότι η ανατροφή των παιδιών ήταν μια μεγάλη πρόκληση για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος προσπαθούσε να επιβάλει κανόνες, ενώ η Αντζελίνα δεν το έκανε ποτέ.
Ο Πιτ είχε μεγαλώσει άλλωστε πιο τυπικά σε σχεση με την πιο μποέμ Αντζελίνα.
Η κόρη τους Σίλο, για παράδειγμα, ντύνεται σαν αγόρι από τριών ετών. Και οι δυο τους την στήριξαν, με τον Μπραντ Πιτ να αποκαλύπτει μάλιστα, ότι την αποκαλούν Τζον. Και η εκκεντρικότητες δεν σταματούν εκεί. Τα όπλα και οι πολεμικές τέχνες ασκούσαν γοητεία στον Μάντοξ, κάτι που ενθάρρυναν και οι γονείς του. Οταν ήταν έξι, η Αντζελίνα είχε πει με περηφάνια: «Του αρέσουν ο πόλεμος και τα όπλα. Για τη γιορτή της μητέρας μου είχε φέρει ένα όπλο, ήταν τόσο γλυκό».
Οταν ο Μάντοξ ήταν επτά, είχε μιλήσει για τη συλλογή μαχαιριών στιλέτο που είχε: «Η μητέρα μου, μου αγόρασε το πρώτο μου μαχαίρι όταν ήμουν 11 ή 12 και εγώ έχω ήδη αγοράσει στον Μάντοξ μερικά».
Για τα όγδοα γενέθλιά του, ο Μάντοξ είχε επισκεφθεί ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ.
Ανθρωποι που γνωρίζουν τους Πιτ-Τζολί υποστηρίζουν ότι το χάος βασίλευε οπουδήποτε βρισκόταν η οικογένεια. Και η αλήθεια είναι, δεν έμεναν κάπου σταθερά…
Εκτός από το σπίτι τους στο Λος Αντζελες, έμειναν στη Νέα Ορλεάνη, στη Γαλλία, νοίκιασαν σπίτι στο Λονδίνο, μετέτρεπαν πολυτελή ξενοδοχεία σε προσωρινά τους σπίτια.
Και, ίσως το πιο περίεργο από όλα, για μεγάλα διαστήματα ο μπαμπάς και η μαμά έφευγαν από το σπίτι και μακριά από όλους και από όλα.
arouraios.gr/