30.9.16

Πολεμικό παραλήρημα συμβούλου του Ρ.Τ.Ερντογάν - Απειλεί τους πάντες: Από Ελλάδα μέχρι ΗΠΑ!


του Πάνου Σπαγόπουλου
Πολεμικό παραλήρημα είχαμε από τονσυμβούλου του Ρ.Τ.Ερντογάν, İbrahim Karagül, που απηχεί τις θέσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν «Έχουν εξαπολύσει την δεύτερη επίθεση μετά την Συνθήκη της Λωζάνης τότε θα προβάλλουμε τις αξιώσεις μας και θα τους καλέσουμε να αποκτήσουμε όσα μας στέρησαν. Εμείς αναστρέφουμε την ιστορία και σχεδιάζουμε τον νέο χάρτη της περιοχής. Εμείς θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Θα το δείτε τις επόμενες ημέρες ο τελευταίος πόλεμος".
 
Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:
 
"O πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν επιτέλους ξεκίνησε την συζήτηση περί της Συνθήκης της Λωζάνης. Έκανε την δήλωση που ξεσήκωσε συζητήσεις του πως μια αυτοκρατορία λεηλατήθηκε και διαμελίστηκε σε κομμάτια-κράτη, πως εγκλωβίστηκε στην Ανατολία, πως ο σκοπός είναι να πιέσουμε το τελευταίο φρούριο στην Ανατολία μέσω πίεσης και με τη δύναμη ισχύος πως είχε κρατηθεί το όλο θέμα καθόλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα και πως σήμερα παίζουν σενάρια ανακατάληψης της Ανατολίας και περαιτέρω διαχωρισμού της.
 
Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ξανά πολιτικός ηγέτης που να εκφράσει τους λόγους που να υπογραμμίζουν τα προβλήματα της Τουρκία, τις αλήθειες και πως οι επιθέσεις των Σταυροφόρων είχαν ως στόχο την περιοχή με τόσο καθαρές δηλώσεις.
 
Προσπαθούν να μας διαμελίσουν όπως διαμέλισαν το Ιράκ και την Συρία.
 
Αυτός είναι ο λόγος πίσω από τα σχέδια αναδιάταξης του χάρτη της Μέσης Ανατολής. Αυτός είναι ο λόγος που επιτίθενται στην Τουρκία μια χώρα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της εδώ και έναν αιώνα. Αυτός είναι ο λόγος πίσω από την προσπάθεια εξόντωσης των ηγετών της Τουρκίας στην εμφύλια σύγκρουση της 15 Ιουλίου.
 
Οι υπέρμαχοι του Ατλαντικού κέντρου οι οποίοι ξεκίνησαν το σχέδιο εισβολής το 1990 με τις επιθέσεις τις 11 Σεπτ, τώρα χτυπούν την Τουρκία. Έχουν αναπτύξει ένα ορισμό της γεωγραφίας ως χάος και καταδίκασαν όλους στην περιοχή μας σε αυτή την «συνομιλία». Τώρα προσπαθούν να προωθήσουν το χάος που δημιούργησαν στην Μέση Ανατολή μέσα στην Τουρκία.
 
Η σύγκρουση ξεκινά επειδή η Τουρκία διάλεξε τον δικό της δρόμο αρνούμενη να έχει μονόπλευρη ανεξαρτησία, να κάνει ειρήνη με την γεωγραφία και την ιστορία και αποφάσισε να  απευθυνθεί στην περιοχή και τον κόσμο με μια νέα πολιτική γλώσσα.
 
Όποια τρομοκρατική οργάνωση χρηματοδότησαν, εκπαίδευσαν και όρισαν τους στόχους αποτελεί στοιχείο αυτού του σχεδίου. PKK, ISIS, PYD, YPG ανήκουν σε αυτό το σχέδιο. Εισβολή συνιστούν οι επιθέσεις στην ΝΑ Τουρκία και περιοχές. Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας που ξεκίνησε με τις εκλογές της 7ης Ιουνίου είναι στην ουσία αγώνας εναντίον της προσπάθειας εισβολής.
 
Το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου είναι η πιο αιματηρή προσπάθεια εισβολής!
 
Σχεδίασαν σχέδια επιθέσεων σε σχέση με κάθε χώρα… Υπάρχουν χάρτες και σχέδια για Ιράκ, Υεμένη, Σαουδική Αραβία, Ιράν, Πακιστάν, Συρία και Τουρκία.
 
Περνάμε μια περίοδο που είναι τόσο εύθραυστη όπως τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο αγώνας σε αυτή την περίοδο είναι τόσο μεγάλος όσο ο Πόλεμος Ανεξαρτησίας. Γι αυτό τον ονομάζουμε Τελευταίο Πόλεμο Ανεξαρτησίας. Βλέπουμε όλη την αλήθεια….
 
Σε αυτό τον αγώνα το PKK/PYD, FETÖ ή Daesh δεν είναι μόνο εχθροί της ιστορίας και της γεωγραφίας ή προδότες. Είναι οι επεκτάσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των χωρών αυτών στην περιοχή. Είναι εχθροί αυτής της γεωγραφίας.
 
Αυτοί έχουν τον δικό τους χάρτη και μεις τον δικό μας!
 
Προσπαθούν να μας συρρικνώσουν αλλά θα μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο και θα αναστρέψουμε τον άνεμο του διαβόλου. Σχεδιάζουμε τον δικό μας χάρτη. Θα χτίσουμε σταθερές γέφυρες στην περιοχή και θα έχουμε μεγάλη σταθερή ισχύ. Δεν θα παραδώσουμε την χώρα, το έθνος, την επικράτεια, τις αξίες και το μέλλον μας στα σχέδια τους.
 
Δείτε τα φριχτά σχέδια των ΗΠΑ να σαμποτάρουν την επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη. ΗΠΑ και Γερμανία είναι το ίδιο. Κάνουν σχέδια να χτυπήσουν την Τουρκία στην περιοχή και από μέσα. Η απειλή έρχεται από τους συμμάχους μας, διεξάγουν πόλεμο από τις στρατιωτικές βάσεις στην γη μας και οργανώνουν τρομοκρατικές ομάδες από αυτές τις στρατιωτικές βάσεις.
 
Εξόπλισαν τρομοκρατικές οργανώσεις και τις απελευθέρωσαν στην Τουρκία. Έχουν εξαπολύσει λουτρό αίματος στη χώρα. Αυτοί προσωπικά σχεδίασαν το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
 
Σχεδιάζουν να λεηλατήσουν τα σαουδαραβικά χρήματα με το σχέδιο νόμου για την  11η Σεπτ.
 
Θέλουν να διαμελίσουν την χώρα σε κομμάτια:
 
Θέλουν ανεξάρτητη την Ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης" .