6.9.16

Θεσσαλονίκη: Κινητοποιούνται και οι στρατιωτικοί μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας


 Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων ( ΠΑΣΕΔ ) σε αγαστή συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, τιμώντας και αναγνωρίζοντας έμπρακτα το ‘’ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’’, ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην Πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη. 

Το Υπουργείο Οικονομικών οφείλει να συμμορφωθεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να την εφαρμόσει. Η απόφαση αυτή είναι η ΜΟΝΗ που αναφέρεται στην αποκατάσταση των αποδοχών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και είναι η ΜΟΝΗ που μας δικαιώνει.



Μέσω της ανακοίνωσης τα μέλη του ΠΑΣΕΔ  ενημερώνουν και καλούν όλες τις Ενώσεις Στρατιωτικών και όλους τους συναδέλφους τους στρατιωτικούς να δώσουν από κοινού το "παρόν" ( με πολιτική περιβολή ), εκδηλώνοντας την ανησυχία και τον προβληματισμό τους στα όποια νέα οικονομικά μέτρα προτείνονται και ακούγονται και που αφορούν στο μέλλον τους.

΄Ολοι μαζί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη πλατεία Αριστοτέλους. 

Συναδέλφισσα - Συνάδελφε, ως Στρατιωτικοί σεβόμενοι πάντα την Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία, δίνουμε με αξιοπρέπεια το παρών την Παρασκευή, για να μπορούμε ‘’αύριο’’ να κοιτάμε στα μάτια με αισιοδοξία και περηφάνια το μέλλον – τα παιδιά μας.