18.9.16

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 4, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ - ΦΑΞ: 2310521842

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 198, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2313319774
       
                                                                

                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας, αποκάλυψε τις πραγματικές του θέσεις και το σχεδιασμό του ίδιου και της παράταξής του, τα οποία είναι διαμετρικά αντίθετα από όσα κατά καιρούς ευαγγελίζεται στις περιοδείες του, ειδικά όταν βρίσκεται ενώπιος ενωπίω των αφελών που των εμπιστεύτηκαν.


 Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ευθυγραμμίστηκε απολύτως με τις ανθελληνικές κυβερνητικές πολιτικές, όπως αυτές υπαγορεύονται από τους ευρωπαίους, της υποδοχής και της εγκατάστασης ακόμα περισσότερων λαθροεισβολέων στην Ελλάδα, ανησυχώντας μόνο για τη διατήρηση της συνθήκης Σένγκεν και της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ, πράγμα που πρακτικά σημαίνει τη μετατροπή της χώρας σε ένα τεράστιο hot spot.

Οι σοβαρότερες διαφωνίες του για το λαθρομεταναστευτικό αφορούν τη διαχείριση των χρημάτων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εξ ανατολών εισβολέων.
Θα ήταν πράγματι εξαιρετικά ενδιαφέρον αν τολμούσε να πει τα ίδια κοιτώντας κατά πρόσωπο τους δυστυχείς εξαπατημένους ψηφοφόρους του, που, παράλληλα με τη φτώχεια των μηνμονίων, αντιμετωπίζουν πλέον την ανασφάλεια και την υποβάθμιση της ζωής τους, εξαιτίας των λαθροεισβολέων.

 Τη στιγμή που η Ευρώπη σηκώνει φράχτες και το ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο προσκαλεί ακόμα περισσότερους λαθροεισβολείς, σε αγαστή συνεργασία με όσους απεργάζονται σκοτεινά σχέδια σε βάρος των Ελλήνων, η μόνη λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η ενίσχυση των Εθνικιστικών κομμάτων και η ανάδειξή τους σε κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις.

 Η Ελληνική Αυγή και ο πολιτικός της φορέας, Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, έχουμε ξεκάθαρες θέσεις για το λαθρομεταναστευτικό και απαιτούμε το σφράγισμα των συνόρων και την αυστηρή εφαρμογή του νόμου, με την άμεση απέλαση όσων παρανομούν εισβάλλοντας στη χώρα μας.