6.8.16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ιδού γιατί ο Ερντογαν αποκαλεί την Θράκη «δική του»! Συλλάβετε τους πράκτορες του Ισλαμοφασιστα πριν ειναι αργά!


ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΕΕ οι «Έλληνες» του Προξενειου
Ο Ερντογαν δεν κάνει τίποτα τυχαία, εχει στείλει τον γιο του στην Θράκη και μοίραζε εκκατομυρία ματωμένα πετροδολλαρα του ISIS και οι ντόπιοι πράκτορες του Προξενείου  έστηναν φιέστες.
Ο ίδιος ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε σε ελληνικά ΜΜΕ για να απευθύνει συγκεκαλυμμένες απειλές και να ζητήσει την άμεση έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, επιχείρησε να δώσει και το στίγμα για την όποια παρουσία οπαδών του Φ. Γκιουλέν στη Θράκη. «Υπάρχουν μόνο μικρά ίχνη του…» είπε!

Εμεις πρώτοι είχαμε αποκαλύψει τον ρόλο του Ψευδομουφτη, οποιος μάλιστα φιλοξένησε σπίτι του τον διεθνή τρομοκράτη Μπιλαλ Ερντογαν.
Οι δημοσιογράφοι της μειονότητας με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και σε ιστοσελίδες, όπου, βασιλικότεροι του βασιλέως, ζητούσαν ένα «κυνήγι μαγισσών» και μέσα στη μειονότητα.
Επικροτούσαν το κυνήγι των ανθρώπων του Φ. Γκιουλέν στην Τουρκία και πρόσθεταν ότι «είναι καιρός να καθαρίσουμε και με τους ανθρώπους του Γκιουλέν στη μειονότητα». χαρακτηρίζει τα όσα γίνονται στην Τουρκία ως ένα μοναδικό έπος που γράφτηκε από το τουρκικό έθνος τον 21ο αιώνα και ότι ύστερα από αυτό ΗΠΑ, ΕΕ κ.λπ. θα σκεφτούν ένα εκατομμύριο φορές πριν επιχειρήσουν να πλήξουν ξανά τον ισλαμικό κόσμο!

Δειτε με ποιους είχε επαφές στην Θράκη