3.8.16

“Καφενείον η Τουρκία”! Έβγαλαν τις μπαταρίες από τα άρματα μάχης με το φόβο νέου πραξικοπήματος!

Χρήσιμες για...σκιάχτρα!!!
Αγαπητά μας ...μεμέτια, για να είστε σίγουροι ότι δεν κινδυνεύει η ...δημοκρατία σας, προτείνουμε να κάψετε όλα τα τανκς, γιατί μπορεί να βρεθούν μπαταρίες κα να έχετε προβλήματα. Juan
Οι πληροφορίες που φθάνουν στην Αθηνα και σ΄ όσους παρακολουθούν την κατάσταση στην Τουρκία,επιβεβαιώνουν ότι όλα είναι ακόμη ρευστά στη γειτονική χώρα.

Μια απ΄ αυτές τις πληροφορίες είναι ενδεικτική του φόβου που ακόμη έχει το καθεστώς Ερντογάν για την εκδήλωση ενός νέου πραξικοπήματος.Σ΄ όλες τις μονάδες τεθωρακισμένων της χώρας και πάντως σίγουρα στην Ανδριανούπολη στην Κωνσταντινούπολη,στην Άγκυρα και στη Σμύρνη,όπου υπάρχει άρμα μάχης είναι χωρίς ,..μπαταρίες! 
Οι διοικητές έλαβαν εντολή να τις αφαιρέσουν για να μην μπορούν τα άρματα μάχης να κινηθούν άμεσα..Πέρα από το αστείο του πράγματος,αυτή η πληροφορία δείχνει και τον πανικό που ακόμη επικρατεί στην τουρκική ηγεσία.
Ενδεικτικό είναι ακομη και το γεγονός ότι όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu αποφασίστηκε η ματαίωση της παρέλασης της 30ης Αυγούστου για την “Ημέρα της Νίκης”.

πηγή: militaire