7.8.16

Κομιούνιτι Σιλντ και ντέρμπι Βιέννης

Λέστερ vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Το Κομιούνιτι Σιλντ είναι ο πρώτος επίσημος τίτλος στη Μεγάλη Βρετανία. Συγκρούονται η πρωταθλήτρια ομάδα με την κυπελλούχο, επομένως για φέτος προκύπτει το Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για ένα ματς που έχει απασχολήσει όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Οι "αλεπούδες" πρέπει να αποδείξουν ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο πέρυσι, ενώ ο Ζοζέ Μουρίνιο πρέπει να δικαιολογήσει από τώρα τα εκατομμύρια που έχουν δαπανήσει οι "μπέμπηδες". Για την Τσάμπιονσιπ δε, έχουμε 2 παιχνίδια, τα ΚΠΡ - Λιντς και Σέφιλντ Γουεν. - Άστον Βίλα.
Το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι και το μοναδικό για την αυστριακή Μπουντεσλίγκα. Η Βιέννη χωρίζεται στα δύο και μάλιστα σε μια στιγμή που και οι δύο μεγάλες ομάδες της είναι πολύ φορμαρισμένες. Αούστρια και Ραπίντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κορυφή. Στο Βέλγιο το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το Γάνδη - Γκενκ, ενώ η Άντερλεχτ λογικά θα καθαρίσει την Κόρτραϊκ. Σούπερ Καπ έχουμε και στην Πορτογαλία όπου το μεγάλο φαβορί, δηλαδή η Μπενφίκα, αντιμετωπίζει τη Μπράγκα.
Η Κυριακή είναι η μέρα που διεξάγονται αρκετά νωρίς (για τα ευρωπαϊκά δεδομένα) οι αγώνες στο Campeonato Brazileiro. Έτσι, μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν τα Ιντερνασιονάλ - Φλουμινένσε και Παλμέιρας - Βιτόρια. Τόσο στη Δανία όσο και στην Ελβετία λείπει το μεγάλο ματς, όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα περάσει η Κοπεγχάγη από την έδρα της Σοντερίσκε και η Βασιλεία από αυτήν της Λουκέρνης.
Στη Νορβηγία η Στρόμσγκοντσετ παίζει πολύ κρίσιμο ματς στην έδρα της Μπραν και από το αποτέλεσμα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα στην κορυφή της Tippeligaen. Στην Allsvanskan η ΑΪΚ καλείται να συνέλθει από την ήττα και τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα από τον Παναθηναϊκό φιλοξενούμενη από τη Μάλμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας ενώ στη Φινλανδία η Ελσίνκι υποδέχεται τη Λάχτι.
 Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.