3.8.16

Κρίσιμη ώρα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ρέστα για το σεντόνι από τους ελληνικούς συλλόγους.

Σήμερα δεν είναι απλώς δύο παιχνίδια για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Πρόκειται για δύο 90λεπτα (αν δεν υπάρξει παράταση) που αναμένεται να κρίνουν τη φετινή σεζόν για τους δύο συλλόγους. Ας μην ξεχνάμε πως σε περίπτωση πρόκρισης δίνεται από ένα εισιτήριο για τα playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται, ό,τι και να γίνει στη συνέχεια, ένα εισιτήριο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος βγάζουν αποδόσεις με το τσουβάλι σήμερα, καθώς διεξάγονται συνολικά 10 αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο!


Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την Χαποέλ Μπερ Σεβά στο Φάληρο, κόλλησε στο 0-0 και τώρα είναι σχεδόν υποχρεωμένος να σκοράρει εκτός έδρας για να έχει τύχη. Το καλό είναι πως, αν βρει δίχτυα, περνάει με κάθε ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ κι έπαιξε οργανωμένα αποδεικνύοντας ότι έγινε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία. Ο Άγιαξ τον απείλησε ελάχιστες φορές και με το 1-1 θα πρέπει να πάει στην Τούμπα για να κερδίσει. Δικαιολογημένη η μοιρασιά στις αποδόσεις από τους book.
Από τα υπόλοιπα ζευγάρια ισχυρό προβάδισμα έχει πάρει μόνο η Σαχτάρ που κέρδισε με 2-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ουκρανία. Νικήτρια αναδείχθηκε και η Φενέρμπαχτσε επί της Μονακό. Ωστόσο, το 2-1 της Πόλης άφησε τα πάντα ανοιχτά και όλα θα κριθούν στην έδρα των Μονεγάσκων. Το πάνω χέρι έχει ασφαλώς η Λέγκια Βαρσοβίας με το 1-0 στην έδρα της Τρεντσίν, καθώς στην Πολωνία δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τη Σάλτσμπουργκ που, αν και δεν έπαιξε καλά, κέρδισε με 1-0 την Παρτιζάνι στα Τίρανα και είναι με το ένα πόδι στα play-offs.
Σέλτικ - Αστάνα, Στεάουα - Σπάρτα Πράγας, Κοπεγχάγη - Άστρα Γκιούργκιου και Άντερλεχτ - Ροστόφ είναι τα υπόλοιπα ματς, τα οποία έληξαν όλα ισόπαλα, πράγμα που σημαίνει πως όλα είναι ρευστά. Συνοπτικά τα σημερινά παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ: Στεάουα - Σπάρτα Πράγας Κοπεγχάγη - Άστρα Γκιουργκίου Χάποελ Μπερ Σεβά - Ολυμπιακός Γιουνγκ Μπόις - Σαχτάρ Σάλτσμπουργκ - Παρτιζάν Τιράνων ΠΑΟΚ - Άγιαξ Άντερλεχτ - Ροστόφ Μονακό - Φενέρμπαχτσε Λέγκια Βαρσοβίας - Τρεντσίν Σέλτικ - Αστάνα

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.