4.8.16

Αγωνία σε ΟΑΚΑ, Στοκχόλμη και... Περιστέρι

Πανδαισία αγώνων στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα.

Όχι πέντε ούτε δέκα αλλά 28 ζευγάρια συνολικά αγωνίζονται σήμερα για ένα εισιτήριο στα play-offs του Γιουρόπα Λιγκ. Ανάμεσά τους βέβαια βρίσκονται και 3 ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός παίζει στη Στοκχόλμη παίρνοντας μαζί του το γκολ του Μολέδο στη Λεωφόρο. Το 1-0 είναι ένα προβάδισμα αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν εξασφαλίζει τίποτα. Η ΑΕΚ πέρασε το τεστ στη Γαλλία, κράτησε το 0-0 και τώρα θα υποδεχτεί στο γεμάτο κόσμο ΟΑΚΑ την Σεντ Ετιέν. Το παιχνίδι φυσικά είναι πολύ δύσκολο, όμως με τη στήριξη του κόσμου της η Ένωση έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και κόντρα σε ισχυρότερες ομάδες. Ο ΠΑΣ έχει επίσης δύσκολο έργο. Ηττήθηκε με 1-0 στην Ολλανδία από την Άλκμααρ και το χειρότερο είναι ότι δεν παίζει στα Γιάννενα. Η Λεωφόρος είναι μια χαρά έδρα αλλά "Ζωσιμάδες" για τους Ηπειρώτες δεν είναι.


Το ελληνικό ενδιαφέρον δεν σταματάει εδώ φυσικά. Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι το μεγάλο outsider στη Μόσχα με τη Σπαρτάκ. Το 1-1 στη Λάρνακα δίνει το δικαίωμα στους Κυπρίους να ονειρεύονται ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση στη Ρωσία. Το γκολ που πέτυχε ο Απόλλων Λεμεσού στην Ελβετία ίσως αποδειχθεί σωτήριο. Η ήττα με 2-1 από τη Γκρασχόπερς έγινε πιο γλυκειά και τα πάντα είναι ρευστά.


Οι εταιρίες που παίρνουν Paysafe είναι πια πολλές και τα capital controls μπορεί να υπάρχουν αλλά απειροελάχιστα επηρεάζουν τον Έλληνα παίχτη. Τα προκριματικά του Γιουρόπα κρύβουν ευκαιρίες, μιας και οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες και πολύ εύκολα μπορεί να σκάσει η περίφημη "βόμβα".


Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα 23 ζευγάρια δεν έχουν λύσει ακόμα τις διαφορές τους. Υπάρχουν βέβαια ομάδες που έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, όπως η Χάιντουκ που είχε κερδίσει με 3-0 στην έδρα της Ολεξάντρια, όπως και η Γάνδη που είχε σκορπίσει με 5-0 τη Βιτορούλ στο Βέλγιο.


Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το Καμπάλα - Λιλ. Οι Αζέροι πήραν ισοπαλία στη Γαλλία με 1-1 κι έχουν αποδείξει ότι στην έδρα τους μπορούν τα βγάλουν πέρα με πιο ποιοτικές ομάδες. Επίσης σπουδαίο ματς είναι αυτό της Σασουόλο με τη Λουκέρνη. Οι Ιταλοί έπαιξαν καλύτερα στην Ελβετία, όμως δεν κέρδισαν. Το 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στη σημερινή ρεβάνς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.