21.7.16

Πριν λίγο: «Γυαλιά καρφιά» έκανε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ομάδα των «No Border» (ΦΩΤΟ)

Άλλη φορά να ξέρει ποιους χαϊδεύει ο δήμαρχος... Όσον αφορά τα "καλόπαιδα" που έκαναν αυτά τα αίσχη, αφού δε θέλουν σύνορα, θα πρέπει να τους πετάξουμε έξω από την Ελλάδα με τις κλωτσιές.Θα τους αρέσει...Αλήθεια κανείς δεν τόλμησε να ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας; Από ποιον ορνιθώνα προέρχονται οι αρμόδιοι του Δήμου και της "κυβέρνησης" που ανέχονται αυτά τα εκτρώματα; Juan
Μια ομάδα του «No Border Camp», πριν από λίγο πήγε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, πέταξε μπογιές και έγραψε συνθήματα πάνω στους τοίχους του κτιρίου. 
 Λίγο μετά τις 11:00, περίπου 150 άτομα, βγήκαν από το ΑΠΘ, κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και προκάλεσαν φθορές στο κτίριο. 
Κόκκινες μπογιές, συνθήματα και χαρτιά στο δάπεδο είναι η εικόνα αυτή την στιγμή στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μετά την επίσκεψη των «Νο Βοrder». 

Σύμφωνα με τον Μπάμπη Παπαϊωάννου που ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook, οι «No Border» μπήκαν στο γραφείο της Νέας Γενιάς, το Europe Direct, το γραφείο του ΙΟΜ, το γραφείο Εργασίας και σε κάποια άλλα γραφεία, αφήνoντας παντού τα σημάδια τους.

πηγη:seleo.gr